Bu Yıl Çıkacak 3 Yeni iPhone Modelinin 'Sıra Dışı' Renkleri Sızdırıldı

56
11
9
6
3
Apple’ın stratejileri hakkında her yıl doğru tahminlerde bulunan Ming Chu Kuo, bu kez Eylül ayında çıkacak 3 yeni iPhone modelinin renklerinin belli olduğunu açıkladı.

2018 yılının iPhone modelleri, daha önceki yıllardan farklı olarak aynı anda 3 farklı şekilde karşımıza çıkacak. Ekran boyutlarıyla ve ekran özellikleriyle ayırt edilecek bu modeller, iPhone X ile birlikte Apple’ın standardı olan tasarım cizgilerine sahip olacaklar. 

Ünlü Apple analisti Ming Chu Kuo ise bu cihazların fiyatlarının 700 ila 1200 dolar arasında değişeceğini söylüyor. En ucuz model olacam 6.1 inçlik LCD ekrana sahip olan iPhone 700 dolardan satılacakken, diğer telefonların ekranlarının OLED olması bekleniyor. Ortanca cihazın ise iPhone X ile aynı boyutlarda yenilenmiş bir versiyon olacağı, en pahalı ve büyük cihazın da bir Plus versiyonu olacağı söyleniyor.

Kuo, Apple’ın daha önceki yıllara kıyasla bu kez şaşırtıcı renk seçenekleri ile karşımıza çıkacağını söylüyor. 6.5 inçlik ekrana sahip iPhone siyah, beyaz, yenilenmiş altın renginde sunulacakken, giriş seviyesi olan 6.1 inçlik LCD’li iPhone ise beyaz, gümüş, mavi, kırmızı ve turuncu renklerde karşımıza çıkacak. Aynı zamanda düşük fiyatlı olan iPhone’un çift kameraya sahip olması beklenmiyor.

Sızdırılan bir görüntü, altın renginin nasıl bir değişim geçireceğini gösteriyor:

700 dolarlık giriş seviyesi 6.1 inçlik iPhone, önden bakıldığında iPhone X’a benzeyecek. Apple’ın daha önce iPhone’un 5C serisinde yaptığı gibi renkli seçenekler sunacak olması dikkat çekici. Bu kez farklı olarak bu renkleri plastik kasaya sahip bir bütçe telefonunda değil, pazarın en büyük destekleyicisi olacak düşük fiyatlı iPhone modelinde görüyoruz. 

Apple, kırmızı renkte iPhone modellerini zaten her yıl belirli dönemlerde ve sınırlı sayıda, Product RED adıyla piyasaya sürüyor. Genelde bu rengin piyasaya çıkması, orijinal cihazın üzerinden birkaç ay geçmesiyle mümkün oluyor. 

Yeni seçenekler, Apple sevdalılarını şimdiden heyecanlandıracağa benziyor. Gözlerimiz, Eylül ayındaki tanıtımlara kadar gerçekleştirilmesi beklenen sızıntılarda.

Kaynak : https://9to5mac.com/2018/07/05/kuo-2018-iphone-new-colors/
56
11
9
6
3
Emoji İle Tepki Ver
56
11
9
6
3