Bu Yıl Kaç Yeni iPhone Modeli Tanıtılacak? Kod Adları Belli Oldu!

0
0
0
0
0
Bu yıl tanıtılacak yeni iPhone modelleri ile ilgili ortaya çıkan bazı sızıntılar 3 yeni iPhone modeli görebileceğimiz yönündeydi. Yeni ortaya çıkan kod adları bu iddiaları destekliyor mu birlikte göz atalım.

Eylül ayına yaklaşırken gelecek iPhone modelleri üzerindeki sis perdesi aralanıyor. İlkbahar aylarında ortaya atılan iddialarda bu yıl iPhone 7, iPhone 7 Plus ve iPhone Pro olmak üzere 3 yeni modelin tanıtılabileceği, iPhone Pro’nun çift lens kamera desteği ile gelebileceği söylenmişti. Ardından gelen sızıntılarda ise iPhone Pro iddialarını doğrulayacak bir bilgiye rastlanmadı.

Ünlü sızıntı hesabı Evleaks tarafından paylaşılan yeni bilgiler de  bu yıl sadece 2 yeni iPhone modelinin tanıtılacağını gösteriyor. Evan Blass’ın paylaşımına göre gelecek iPhone modellerinin kod isimleri Sonora ve Dos Palos. Paylaşımları büyük ölçüde doğru çıkan evleaks’in verdiği bilgilere bakılırsa Eylül ayında iPhone 7 ve iPhone 7 Plus’ı göreceğiz. Önceki iddiaların aksine iPhone Pro adlı yeni bir model gelmeyecek.

Açıkçası Apple’ın en önemli özelliklerinden biri ürün çeşitliliğini daima sınırlı tutması ve en iyi ürünü üretmeye odaklanması. Son yıllarda yelpazesindeki ürün sayısı giderek artan Apple’ın bir de iPhone Pro gibi gereksiz bir üst modele girişeceğini şahsen ben düşünmüyorum. Her yeni özellik için Pro, daha da Pro, süper Pro gibi tuhaf isimli üst modeller çıkarırsa Apple’ın tüm marka felsefesi çöker. Bu nedenle, Evleaks’in iddiaları doğru olabilir.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0