Bu Yıl Tanıtılacak iPhone XR'ın Muhtemel Tasarımını Gösteren Video

38
9
5
4
1
OnLeaks tarafından oluşturulan iPhone XR 2 konsept videosuna göre Apple, iPhone XI modellerinin büyük kamera modülünü anlaşılmaz bir şekilde iPhone XR 2'de de kullanacak.

Apple, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da üç yeni iPhone modeli tanıtacak. Bunlardan premium olanların iPhone XI ve iPhone XI Max olarak adlandırılması beklenirken, uygun fiyatlı modelin nasıl adlandırılacağı hala kesinlik kazanmış değil. Tahminler iPhone XR 2 ya da iPhone XE olacağı yönünde. Biz şimdilik iPhone XR 2 diyelim.

Apple ürünleri hakkında daha önce pek çok isabetli sızıntı gerçekleştirmiş olan OnLeaks, iPhone XR 2’nin tasarımını gösteren bir konsept video paylaştı. Videoya göre Apple, iPhone XR 2’de iPhone XI modellerinde kullanacağı büyük kamera tasarımını sürdürecek fakat üç yerine iki kamera bulunacak.

Apple, iPhone XI ikilisinde üçlü kamera kullanacağından kamera modülünü büyütmesinin mantıklı bir sebebi bulunuyor. iPhone XR ise ikili kamera sistemi kullanmaya devam edecek. Apple’ın çift kamera için böylesine büyük bir modül tercih etmesi, cihazın tasarımı adına önemli bir etki oluşturacak gibi duruyor.

OnLeaks’e göre iPhone XR 2, geçtiğimiz yıl tanıtılan versiyonu gibi 6.1 inçlik bir ekrana sahip olacak. 1792 x 828 piksel çözünürlüğe sahip olacak bu ekranda LCD panel kullanılmaya devam edilecek. Muhtemelen Apple, iPhone XR 2’yi düşük fiyatlı tutarak geçtiğimiz yıl olduğu gibi bir satış başarısı yakalyacak.

Kaynak : https://9to5mac.com/2019/05/08/2019-iphone-xr/
38
9
5
4
1
Emoji İle Tepki Ver
38
9
5
4
1