Bu Yıl Türkiye’ye Geleceği Kesinleşen Tesla, İstanbul’da ‘Servis Lideri’ Arıyor! İşte Şartları

40
6
3
2
1
Dünyanın önde gelen elektrikli otomotiv firmalarından Tesla, 2018 yılı bitmeden İstanbul’da ilk Türkiye mağazasını açacak. Firma, ayrıca kuracağı servis için ilk iş ilanını yayınladı. Sizin için detaylarına yer verdik.

Geçtiğimiz yıl Türkiye’ye inşa edeceği Supercharger şarj istasyonlarının bir haritasını yayınlayan Tesla, ülkemizdeki ilgiyi karşılamak üzere artık Türkiye pazarına giriyor. İstanbul’da ilk mağazasını açacak şirketin, Musk’ın deyimiyle yavaş yavaş tüm Türkiye’de hizmet vermesi planlanıyor.

Muhtemelen sonbahar aylarında yapılacak açılışın henüz tarihi netleşmedi. Elon Musk, İstanbul ofisinin ve servisinin açılışına bizzat katılacağını açıkladı. Kendisinin bu kararı, Türkiye’nin Asya ve Avrupa ülkeleri arasında önemli bir geçiş güzergahında bulunmasından kaynaklanıyor. Aynı zamanda Tesla, Türkiye’deki potansiyel pazarın da farkında. Tabloya biraz daha geniş açıdan bakıldığında, şirketin Türk çalışanlarında da önemli bir artış yaşanacağını görmek mümkün. Bunun için çalışmalara başlayan yetkililer, İstanbul’daki servis için ilk iş ilanını yayınladılar.

Tesla’nın bir takım lideri olarak konumlandırdığı ‘Servis Yöneticisi’ ilanının şartları şu şekilde:

“Tesla'nın misyonu, dünyanın sürdürülebilir enerjiye geçişini hızlandırmaktır.”

  • Açıklama:

Tesla Servis Yöneticileri, servis ekiplerimizin liderleridir. Bu rolle birlikte, müşterilerimize olağanüstü hizmet deneyimi sunmak, ekip üyelerini geliştirmek, günlük operasyonları yönetmek ve Model 3 müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak için Tesla Hizmetini hazırlamaktan sorumlu olacaksınız. Hizmetlerimizi sunabilecek, tarihinin devrimci ve eşi görülmemiş oluşumu Tesla’nın bir parçası olacak kişiler arıyoruz.

  • Sorumluluklar:

Servis Yöneticilerimiz mükemmel sonuçlar sunmalı ve müşteriler, insanlar, operasyonlar konusunda aylık, yıllık ve dönemli hedeflere ulaşmalıdırlar. 

Müşteri odaklılık: Müşterilerimiz dünyayı değiştiriyorlar, onların deneyimlerine dair beklentileriniz aşmak sizin sorumluluğunuzda. Mevcut müşterilerimiz için sadece en iyisinden daha iyisini yaparak değil, aynı zamanda yeni müşterilerle ilgilenirken de enerjik ve coşkulu olmanızı diliyoruz. Gerekli iyileştirmeleri yapmak için müşteri hizmetleri trendlerini aktif olarak izleyecek, ekibin genel hizmet deneyimini sürekli olarak yükseltmek için uygun standart ve süreçlerin geliştirmesine yardımcı olacaksınız. İdeal aday çözüm odaklı olup, problemlerin temel nedenini belirlemede, bir sıkıntı ile karşılaşıldığında çözüm üretme yeteneğini göstermelidir. 

İnsanlar: Servis Yöneticilerimiz insan geliştirir, bu nedenle ilham verme yeteneğine sahip olmalıdırlar! Ekibinizin başarısına %100 bağlı olmayı ve kendinizi takım üyelerinizin gelişimine aktif olarak adamanızı bekliyoruz. Ekibiniz açık iletişim, aktif problem çözme ve olumlu bir çalışma ortamı için standart belirlemek için sizin kontrolünüzde olacak. Size en iyi yeteneklerden oluşan bir ekip inşa etmek ve yeni nesil Tesla liderlerine danışmanlık yapmak için koçluk eğitimleri vereceğiz, çünkü Sevis Yöneticilerimiz ekiplerinin koçlarıdır - düzenli koçluk yapmanız ve geri bildirim sağlamanız, ekibinizin güçlü yönleri ve fırsatları hakkında derin bir bilgi sahibi olmanız gerekir. Değişimin liderliğinden ve ekibinize her gün ilham vermekten siz sorumlu olacaksınız.

Operasyonel Mükemmellik: Servis Yöneticisi olarak, servis merkezinizin performansının her yönünü anlamanız ve ona sahip olmanız gerekir. Olağanüstü ekip performansından ve müşteri hizmetlerini kolaylaştırmak için sürekli iyileştirmelerden sorumlu olacaksınız. Tüm eylemlerinizde ve kararlarınızda güvenliği, verimliliği, kaliteyi ve genel mükemmelliği göstermenizi bekliyoruz.

Finansal Hizmetler: Servis Yöneticilerimizin işimizi anlaması, merkezin günlük operasyonlarını, kalite, üretkenlik, çıktı, maliyet ve uygulanabilir olduğunda gelir / marj gibi belirli hedeflere ulaşmak için yönlendirmesi beklenir.

Servis Yöneticilerimiz, doğru karar verdikten sonra Tesla'nın çıkarları doğrultusunda hareket ederler. Misyonumuz, insanlarımız ve müşterilerimiz için bir tutkuya sahip olmalısınız. Tüm Tesla ürünlerinin yanı sıra servis sistemleri, süreçleri ve prosedürleri hakkında bilgi edinmeniz gerekir.

Tutum ve yaklaşım her şeydir, dolayısıyla bu şartları sağmalısınız:

  • Bir lider ve takım oyuncusu olun.
  • Sorumluluğu alın ve hesap verebilirlik kültürü yaratın.
  • Statükoyu değiştirmeyi ve yüksek baskılı durumlarda iyi çalışmayı sevin. Olağanüstü şekilde öncelik belirleme ve zaman yönetimi becerileri başarı için gereklidir.
  • Stratejik ve proaktif olun. Ekibinizle başarılı olmak için ihtiyaç duydukları araçları vermeyi düşünmeniz ve planlamanız gerekir.
  • Kendinize duyarlı, esnek ve açık fikirli olun.
  • Zihinsel çevikliğin, analitik düşüncenin, uygulamalı problem çözmenin ve müşteri-servis zihniyetinin nadir bir kombinasyonuna sahip olun.
  • Müşterileriniz ve ekibiniz için bir savunucu olun. Başarınız onların başarısına bağlıdır.
  • Güvenilir ve gerçekçi olun!

Beklenen temel gereksinimler

  • Eğitim deneyimi: Lisans derecesi veya eşdeğer mesleki deneyim.
  • Profesyonel deneyim: Hizmet odaklı bir sektörde öncü liderlik deneyimi. Otomotiv uzmanlığı gerekli değildir.
  • Liderlik deneyimi: Önde gelen takımları yönetmiş olmanız ve çeşitli roller ve sorumluluklar grubu yönetme tecrübeniz olması gerekir.
  • Süreç / operasyon deneyimi: Müşteri odaklı sorumlulukları ile hızlı, teknolojiye dayalı bir ortamda güçlü, kanıtlanmış deneyime sahip saha, teknik onarım veya üretim ekipleri kurulacak. Teknik bilgileri kullanarak karmaşık süreçleri yönettiğiniz deneyime sahip olmalısınız. 

Tüm başvurular elektronik olarak gönderilmelidir, İngilizce CV ve kapak mektubu eklenmelidir.

Tesla’nın iş ilanına ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Kaynak : https://www.tesla.com/careers/job/service-manager-istanbul-69509
40
6
3
2
1
Emoji İle Tepki Ver
40
6
3
2
1