Call of Duty: Mobile'ın Ön Kayıt Süreci Türkiye de Dahil Olmak Üzere Başladı

95
6
3
2
0
Activision'ın mobil platformlara da taşıdığı efsanevi oyunu Call of Duty'nin ön kaydı açıldı.

Oyunseverlerin favori oyunlarından olan Call of Duty, bilgisayarlardan ve konsollardan sonra mobil cihazlara da geliyor. Activision’ın geliştirdiği Call of Duty: Mobile’ın bu yılın sonlarında ücretsiz olarak Android ve iOS cihazlara gelmesi bekleniyor.

Öncelikle eğer okumadıysanız, oyunla ilgili ilk bilgileri sizlerle paylaştığımız haberimizi yukarıdaki bağlantıdan okumanızı tavsiye ediyoruz. Bu haberimizde daha çok odaklanacağımız nokta ise oyunun halka açık betasının ön kayıtlarının başlamış olması. Oyunun bu senenin sonlarında çıkacağı düşünülürse, daha önümüzde çok uzun bir zaman dilimi olduğunu söyleyebiliriz. Ancak oynamak için sabırsızlananlar varsa ön kayıt yaptırarak oyuna erkenden erişebilir.

Halka açık betanın ön kayıtları Kuzey ve Güney Amerika, Avrupa ve diğer bölgeler için açık durumda. Oyunun bu beta sürümü yaz aylarına kadar yayınlanmayacak ve dolayısıyla herkes ulaşamayacak. Oyunun beta sürümüne ön kayıt yaptırmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha önce de bahsettiğimiz gibi oyun ücretsiz olacak fakat oyunun içinde parayla satın alınabilir eşyaların bulunacağını ekleyelim. Gerçek parayla satın alınabilecek olan bu eşyaların, oyuncuların silahlarını ve karakterlerini süslemek için kullanacağı eşyalar olacağı tahmin ediliyor.

Oyunun para sistemiyle ilgili henüz çok fazla şey bilinmiyor ancak önümüzdeki aylarda halka açık beta yayınlanınca bu sistem hakkında daha fazla şey açığa çıkacak.

Kaynak : https://www.phonearena.com/news/Call-of-Duty-Mobile-official-Android-iPhone_id114629
95
6
3
2
0
Emoji İle Tepki Ver
95
6
3
2
0