Bugün İtibariyle Ülkemizde de Satışa Sunulan Honor 10, Dünya Çapında Satış Rekorları Kırıyor

46
11
5
3
2
Hem kaliteli, hem de uygun fiyatlı bir seçenek olması nedeniyle gönülleri fetheden Honor 10; bugün ülkemizde satışa çıkarılmıştı. Bu gelişmeyle paralel olarak Honor 10'in dünya çapındaki satış miktarının da giderek arttığı açıklandı.

Mayıs ayında satışa sunulan Honor 10, özellikle Avrupa ve Asya pazarında önemli bir satış miktarına erişmişti. Öyle ki, sadece 2 ayda, 3 milyon adet cihaz satılmış durumda.

Küçük bütçelere kaliteli ürün sunan şirket, 2018'in ilk yarısında %150 oranında bir büyümeye ulaşmış durumda. İngiltere'de şirketin satışları %200 miktarında artarken, İspanya'daysa tam 5 katına çıktı. Ayrıca Honor 10 modelinin ardından Honor, Rusya'da Apple'ı geride bırakarak Samsung'un arkasında ikinci sıraya yerleşmeyi başardı. 

Bunların yanı sıra Honor'ın, yılın ilk yarısında Hidistan'daki en hızlı büyüyen marka olduğu gerçeğini de unutmamak gerekiyor. Burada satışlarını 3'e katlayan şirket, ana pazarı olan Çin'in de alanında en büyük markalarından biri olmayı başardı.

Honor'ın asıl hedefi, önümüzdeki 5 yıl içinde mobilin en büyük üç markasından biri olmak. Başarılı oldukları takdirde ana şirketleri olan Huawei'nin akıllı telefon pazarındaki yerini güçlendirecek ve Samsung'u geçip birinci sıraya oturma konusunda büyük rol oynayacaklar.

Kaynak : https://www.phonearena.com/news/Honor-10-sales-figures-growth_id106577
46
11
5
3
2
Emoji İle Tepki Ver
46
11
5
3
2