Bugüne Kadar Kaç PS4 Satıldı?

0
0
0
0
0
PlayStation Neo konsolunun tanıtımına kısa süre kala PS4’ün satış rakamları açıklandı.

En güncel video oyunlarını oynamak için her iki yılda bir yeni bir konsol satın alma fikrine ne diyorsunuz bilmiyoruz ama anladığımız kadarıyla oyuncular genellikle bu kadar kısa ömürlü konsolların olmasını istemiyorlar.

Henüz Sony tarafından artık asıl konsolumuz PS Neo olacak gibi bir açıklama gelmese de milyonlarca oyuncuda ister istemez şirketlerin konsolların ömrünü kısaltmak isteyerek satışları arttırmak istediği düşüncesi oluştu.

4K desteği sunacak olan yeni konsolu PS Neo’yu tanıtmaya hazırlanan Sony, bu düşünceleri ortadan kaldırmak için PlayStation 4’ün satış rakamlarıyla ilgili bir bilgi paylaştı. Şirket yetkilileri yaptıkları açıklamada PS4 konsolunun 2013 yılından bugüne kadar 43 milyonun üzerinde satıldığını belirterek PlayStation VR için bir yıl içinde 9 milyon satışı hedeflediklerini ekledi.

Bu açıklamayla birlikte PlayStation 4 sahiplerinin konsol dünyasının hızlı değişime uğramasına karşın PlayStation VR’a temkinli yaklaşacak olmaları da bir şekilde önlenmiş oldu. Anladığımız kadarıyla PlayStation Neo konsolu PS4’e göre daha başarılı özellikler sunsa da PS4’ü tahtından etmeyi amaçlamıyor çünkü PS4 sahipleri henüz yeni gelecek aksesuarları tüketmiş değil.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0