Bugüne Kadarki En Net iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Fotoğrafları Ortaya Çıktı!

1
0
0
0
0
Apple'ın gelecek iPhone modellerini tanıtmasına kısa bir süre kala iPhone 7 ve iPhone 7 Plus'a ait olduğu söylenen yüksek çözünürlüklü fotoğraflar ortaya çıktı.

Eylül ayı başında tanıtılması beklenen yeni iPhone modellerine dair kalan son sırlar da ortadan kalktı. Çek Cumhuriyet kaynaklı LSA sitesi tarafından yayınlanan görsellerde iPhone 7 ve iPhone 7 Plus olarak adlandırılan modeller net bir şekilde görülüyor.

Sızan fotoğrafları öncekilerden ayıran en önemli özelliği oldukça net ve yüksek çözünürlüğe sahip olması. Cihazların sadece ön ve arka yüzlerinin göründüğü fotoğraflar önceki sızıntılar ile uyumlu olmasıyla da dikkat çekiyor. iPhone 7 Plus olarak adlandırılması beklenen 5.5 inç’lik modelde yer alacağı söylelen Smart Connector bağlantısı ise bu sızıntıda görünmüyor. Zaten Smart Connector’e sahip olduğu görünen iPhone 7 Plus sızıntıları da birkaç kişi tarafından inandırıcı bulunmamıştı.

Çift kameranın büyük ekranlı modelde yer aldığı, 4.7 inç’lik iPhone’da ise önceki seriden daha büyük tek bir lens yer aldığı görülüyor. Cihazların alt kısmı fotoğraflanmadığı için 3.5 inç kulaklık girişine dair bir detay bu fotoğraflardan anlaşılamıyor.

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0