Rockstar Games, Meşhur Oyunu Bully’yi Android ve iOS İçin İndirmeye Sundu!

5
3
3
3
2
Rockstar Games, Meşhur Oyunu Bully’yi Android ve iOS İçin İndirmeye Sundu!
Ünlü oyun geliştiricisi Rockstar Games, Bully’yi 10. yıl dönümüne özel olarak Android ve iOS için indirmeye sundu.

Rockstar Games’i çoğumuz GTA oyunlarıyla biliyoruz fakat oyun şirketinin elbette ikonikleşen başka oyunları da var. Onlardan bir tanesi, 2006 yılında PlayStation 2 için piyasaya sürülen Bully. 15 yaşındaki arıza çocuk Jimmy Hopkins’in baş karakter olduğu oyunda Jimmy ile zorbalıklara karşı gelmeye çalışacak, kızları ayartmaya çalışacak ve öğretmenlerin psikolojik şiddet içeren sorgularıyla baş etmeye çalışacaksınız.

Telefonunuzda konsol deneyimi yaşatacak grafiklere, yüksek çözünürlüklü ekran desteğine, dinamik renk skalasına ve parçacık efektlere sahip olan Bull: Anniversary Edition’ın içinde, soıra tabanlı çoklu oyun modu Friend Challenges de yer alıyor. Fiziksel kontrol cihazı desteğinin de bulunduğu oyuna, buluta kaydetme özelliği Rockstar Games Social Club ile kaldığınız yerden devam edebileceksiniz. 

Oyunun yapımcısı Rockstar Games olunca ücretsiz olmasını beklemek de pek akıl karı iş olmaz tabii :) 18,99 TL karşılığında oyunun Android ya da iOS versiyonunu cihazınıza yükleyebilirsiniz.

5
3
3
3
2
Emoji İle Tepki Ver
5
3
3
3
2