Buluşmalarınıza Geç Kalmamak İçin Sahip Olmanız Gereken 3 Saat Tipi

19
8
7
4
3
Bazı insanların uykusu çok ağırdır ve işlerini tam zamanında halletmek onlar için bir işkencedir. İşte işlerinize geç kalmamak için sahip olmanız gereken 3 cihaz.

Bazılarımız için bir yerlere zamanında yetişmek çok zordur ve bunun için yardımcı ekipmanlara ihtiyaç duymaktayız. Belki sabah defalarca alarm erteleminize engel olamayız ama bu noktada kullanabileceğiniz birkaç ürün bulunmakta. İşte artık işlerinize geç kalmamanız için gereken 3 ürün.

Akıllı Saatler

Özellikleri ve kalitesine göre fiyatları değişebilen bu akıllı saatler, en optimum tercihlerden biri olarak karşımıza çıkmakta. Vücudunuz ile direk bağlantısı olması açısından sizi en rahat uyandırabilecek cihazlar akıllı saatlerdir. Kalitesi ve görünümüne göre bu saatlerin fiyatları, 30 TL'den başlayarak yükselmektedir. Siz de farklı renkler ve şekildeki binlerce seçenekten birini seçerek artık daha rahat kalkabilirsiniz.

Nostaljik Çalar Saatler

Hem görüntüsü hem de işlevselliği ile nostaljik çalar saatler, sabahları uyanmak için tercihiniz olabilir. Bir milyoncu dediğimiz mağazalarda kolaylıkla bulabileceğiniz gibi internette de birçok seçenek bulunmaktadır. Farklı renkler ve şıklığına göre değişen bu saatlerden istediğinizi satın alarak kullanmaya başlayabilirsiniz.

Nostaljik Duvar Saatleri

Eskiden sıkça kullanılan bu mutfak saatleri artık unutulmaya başlanmış durumda. Kendi zamanlayıcısına sahip bu saatler, mutfakta geçirdiğiniz zamanlarda size yardımcı olacaktır. Fırına attığınız bir keki veya yemeğinize göre zamanlamayı ayarlayarak yemeklerinizi yanmaktan kurtarabilirsiniz. Farklı renk ve fiyatları olan saatleri internet üzerinden satın alabilirsiniz.

Kaynak : https://mashable.com/2018/07/02/timepieces-clock-smartwatch/?utm_campaign=Mash-Prod-RSS-Feedburner-All-Partial&utm_cid=Mash-Prod-RSS-Feedburner-All-Partial&utm_source=feedly&utm_medium=webfeeds#cUXU_CN6FiqF
19
8
7
4
3
Emoji İle Tepki Ver
19
8
7
4
3