Bunun Neresi ‘Güvenli’? Yine Değişimden Gelen Bir Note 7 Daha Patladı!

0
0
0
0
0
Bu hafta 4. olan haberler zincirinde değişimden gelen bir Note 7 daha patladı.

Samsung’un biraz önce bahsettiğimiz kararı ile üretimi durdurulan Note 7 modelinde sıkıntılar artarak büyüyor. İlk olarak tüm cihazları toplayıp yeniden güvenli olduğu iddiasıyla piyasaya sürülen Galaxy Note 7’lerden biri daha patladı.

Bir haftada 4. patlama olarak dikkat çeken bu durumda Shawn Minter’a ait olan ve değişimden yeni gelmiş Note 7 modeli sabaha karşı 5:45’te patladı. Amerika’daki Sprint operatöründen 23 Eylül’de değiştirilen bu yeni seriyi sorunsuz zanneden Minter, bir anda uyandığında tamamen panik halinde etraftaki dumanı ve kötü kokuyu görmüş.

Cihaza ait faturayı, yeni olduğunu gösteren kutuyu ve cihazın son halini fotoğraflayan kullanıcı, ardından Sprint’e gittiğinde yeni bir Note 7 ile değişim önerilse de artık güveni zedelenmiş olan Minter, Note 7’den vazgeçerek Galaxy S7 ile değiştirmeye karar vermiş.

Son müdahale olarak üretimi durdurulan Galaxy Note 7’de görünüşe göre ikinci geri çağırma dalgası gelecek gibi duruyor. Bakalım böyle bir şey olacak mı, hep beraber göreceğiz.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0