Burger King, McDonald's'ı Fena Trolledi!

102
11
5
4
2
Burger King, 'It' filminin ön gösteriminde ezeli rakibine çok ince bir göndermede bulundu. McDonald's'ın buna karşılık nasıl bir tepki vereceği merakla bekleniyor.

Burger King, ezeli rakibi McDonald’s’a IT filminin ön gösteriminde oldukça ince bir göndermede bulundu. Bildiğiniz üzere McDonald’s'ın maskotu olan palyaçonun IT filminin ana kötüsü olan palyaçoya benzerliği, oldukça tartışılan bir konuydu.

McDonald’s'ın maskotunun, Pennywise ile benzerliği ilk kez tartışılan bir konu değil. ABD'de ortaya çıkan ürkünç palyaçolar nedeniyle McDonald's, Ronald McDonald'ı bu sıralar pek göz önüne çıkartmamaya karar vermişti. Bu durum düzelene kadar hiçbir etkinliğe katılmayacak olan Ronald, bir süre gözlerden uzak olacaktı.

Burger King ise Eylül ayında vizyona giren filmde yer alan palyaçonun Ronald'a benzerliği nedeniyle haksız rekabet doğurduğunu düşünmüş ve resmi bir belgeyle filmin yasaklanması için başvuruda bulunmuştu.

Daha sonrasında ise IT filminin ön gösteriminde ezeli rakibine ince bir gönderide bulunan Burger King, ''Bir palyaçoya asla güvenme'' yazısıyla rakibine çok ince bir göndermede bulundu. Yaşanan olayları bir şekilde lehine çeviren Burger King, doğrusu tam bir nokta atışı yapmış.

102
11
5
4
2
Emoji İle Tepki Ver
102
11
5
4
2