Bütçe Dostu Huawei Y7 2018, Türkiye'de Satışa Sunuldu

41
23
5
5
4
Huawei'nin orta segment için ürettiği Huawei Y7 2018'in Türkiye satışlarına resmi olarak başlandı.

Huawei’ye dair gündem her ne kadar P20 üzerine konuşlanmış olsa da Huawei, farklı bütçeler için farklı telefonlar üretmeye ve her segmentte iddialı olmaya devam ediyor. Şirket yaz aylarına girdiğimiz bu dönemde orta segmente hitap eden cihazı Huawei Y7 2018 modelini Türkiye’de satmaya hazırlanıyor. Oldukça şık bir tasarıma sahip olan cihaz, çift kamerası ve çerçevesi inceltilmiş geniş ekranı ile müthiş bir albeni yaratıyor.

5.99 inçlik HD+ ekranıyla nispeten yeterli bir ekran performansına sahip olan Y7 2018, 13MP’lik ana arka kamerası ve 2MP’lik ikincil kamerası ile fotoğraf çekmeyi seven kullanıcılar için son derece üstün bir performans vadediyor. Ön yüzeyinde herhangi bir fiziksel buton bulundurmayan cihaz, 8MP’lik selfie kamerası ile görevini hakkıyla yerine getiriyor.

Güvenlik önlemlerine dair teknolojide de iPhone X gibi dev isimlerden geri kalmayan Huawei, her modelde daha da geliştirdikleri yüz tanıma ve parmak izi okuma teknolojisini, Y7 2018’e de başarılı bir şekilde entegre etmiş gibi gözüküyor. Cihazın parmak izi sensörü, tam 0,35 saniyede erişim sağlamak gibi rekor sayılacak bir hıza sahip.

Y7 2018’in sistem özelliklerine geldiğimizde ise bizleri, Qualcomm Snapdragon 435 yonga seti ve 2GB’lık RAM karşılıyor. MicroSD desteği ile depolama alanı geliştirilebilen cihaz, standart olarak 16GB’lık telefon hafızasına sahip. Android 8.0 tabanında entegre edilmiş EMUI 8.0 kullanan cihaz, makine öğrenme teknolojisinin de nimetlerinden faydalanıyor.

En önemli konulardan biri olan cihazın Türkiye satış fiyatı ise 1399 TL olarak belirlenmiş durumda. Siyah ve mavi olarak iki farklı renk çeşidi bulunan cihaz, GSM operatörlerinin yetkili satış noktalarında ve teknoloji mağazalarında sahiplerini bekliyor.

41
23
5
5
4
Emoji İle Tepki Ver
41
23
5
5
4