Buzdolabını Dahi Çalıştırabilen Dünyanın En Güçlü Taşınabilir Bataryası: PLUG

1
0
0
0
0
Indiegogo’da bağış toplamaya devam eden ve beklentilerin çok üzerinde bir fon yakalayan ChargeTech’in geliştirdiği taşınabilir batarya PLUG, tam 48.000mAh gücünde.

Taşınabilir batarya teknolojisi, kullanıcıların beklentilerini karşılamak amacıyla gün geçtikçe gelişen teknolojik ürünlerden bir tanesi. Ufak boyutlarda ve yüksek miliamper-saat (mAh) gücünde olmasını sağlamak için çalışmalarını da bu yönde yapan geliştiriciler bu zamana kadar farklı çözümlerle karşımıza çıktılar, fakat içlerinden bizi en çok etkileyen ABD merkezli ChargeTech’in geliştirdiği ürün oldu. Şirket, Indiegogo üzerinden fon almaya devam ettiği ve şu an itibariyle beklentilerin %2000’den fazlasını karşıladığı ‘dünyanın en güçlü taşınabilir bataryası’ PLUG'ı piyasaya çıkaracağı günü iple çekiyor. 

Taşınabilir bataryanın üzerinde ikişer adet priz ve USB girişi yer alıyor. 4 cm yüksekliğe, 14 cm genişliğe ve 21 cm uzunluğa sahip olan taşınabilir batarya, isterseniz güneş paneliyle 8 saatte, isterseniz de prize takıldığı taktirde 7 saatte tam şarj dolumuna ulaşıyor. 

Bataryanın 48.000mAh gücünde olması, cihazın kullanılacağı ürün yelpazesinin de geniş olmasını sağlıyor. Akıllı telefon ya da tabletleri bir kenara bırakacak olursak tam şarjlı PLUG ile mini bir buzdolabı 8 saat, televizyonu ise 4 saat boyunca çalıştırabilir.

PLUG, şirketin geliştirdiği ilk ürün değil. 2014 yılında dünyanın taşınabilir en küçük güç ünitesini geliştiren şirket, bu ürünü de Indiegogo’da yayınlayıp fon desteği aramıştı. 

PLUG’a sahip olabilmeniz için 18 gün içerisinde en az 145 dolar bağış yapmanız gerekiyor.

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0