Cafer Lalek Kendini İfşa Etti: “Hesap Tamamen Geyik Amaçlı”

0
0
0
0
0
Bir süredir Türkiye’nin gündemine oturan Cafer Lalek isimli dayının sahte hesap olduğu resmen belli oldu.

Birkaç gündür eski Playboy güzeli, Vine ve Instagram fenomeni Amanda Cerny ile yapılan diyaloglar ile Türkiye’nin gündemine oturup gururu olan Cafer Lalek isimli hesap, dün bizim de yaptığımız “Reklam, PR amaçlı olabilir” değerlendirmemiz, ayrıca sözlüklerde de benzer düşüncelerin yayılmasıyla kendini ifşa etti.

Yukarıdaki paylaşımıyla duyuruyu yapmış olan arkadaş, Cafer dayımızın gerçek olmadığını da kanıtlamış oldu. (Bir de kendi fotoğrafını da koymayı esirgememiş, o kadar takipçi var tabii)

Hemen ardından aşağıdaki paylaşımı yapan @CaferLalek, “Kesinlikle reklam, pr amacım olmadı, sadece geyikti” diyerek kendini savunmuş. (Eh be kardeşim. Bulmuşsun Amanda’yı kendin için yürüsene bari tamamen rastlantıydı madem.)

Sonuç olarak Cafer Lalek defterini kapatan şahıs, artık hesabı mı siler, yoksa satar mı bilemiyoruz. Ancak bu haftanın sosyal medya eğlencesi de son bulmuş oldu. Ama görünüşe göre Amanda Cafer dayı geyiğinden gazı almışken biraz Türkler üzerinden prim yapmaya devam edecek gibi görünüyor.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0