Call of Duty: Black Ops 4 Battle Royale Haritası Yayınlandı

24
5
4
3
3
Activision, Call of Duty: Black Ops 4 için battle royale modu olarak gelecek olan Blackout'un tam haritasını yayınladı.

Ekim ayı içerisinde yayınlanacak olan Call of Duty: Black Ops 4'ün Blackout modunun haritası ortaya çıktı. Haritada yer alan Hydro Dam ve Firing Range gibi bazı yer isimleri Call of Duty severlere tanıdık gelecektir. Ayrıca ünlü Nuketown haritada bir ada olarak bulunmakta.

Blackout'un detayları, gelecek hafta başlayacak olan açık beta öncesinde yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Geçtiğimiz günlerde Blackout modunun ortalıkta koşuşturan yapay zekalı zombilere yer vereceği söylenmişti; yine de bu husustaki detaylar henüz gün yüzüne çıkmış değil.

Battle Royale modu ilk duyurulduğunda kaç oyuncuyu destekleyeceği hakkında herhangi bir bilgi verilmemişti. Yine bu hafta içerisinde gelen bir habere göre mod, açık beta süresince sunucularında 80 oyuncu kapasitesine yer verecek. Bu rakam bazı oyuncular için az gibi görünse de Treyarch, oyuncu sayısından ziyade yaşanan deneyimin kalitesine odaklandıklarını açıkladı.

Treyarch yönetici yardımcısı Dan Bunting'in açıklaması ise şu şekilde: "Bizim için bir sayıdan daha önemli olan şey oynanış deneyiminin mümkün olduğunca iyileştirilmesidir. Oyuncuların oynayacağı en ideal format budur."

Kaynak : https://www.pcgamer.com/call-of-duty-black-ops-4-battle-royale-map-revealed/
24
5
4
3
3
Emoji İle Tepki Ver
24
5
4
3
3