Call Of Duty: Black Ops 4 Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey

28
12
5
3
1
Call Of Duty: Black Ops 4, yeni mod ve özellikleriyle oyunculara daha gerçekçi bir mücadeleye sürüklemeye hazırlanıyor. Black Ops 4'te black mod, zombiler, yeni haritalar ve birkaç yeni özellik daha yer alıyor.

Activision ve Treyarch, daha önce çıkardıkları oyunlarda yakaladıkları başarıyı devam ettiriyor gibi görünüyor. Ekim ayında piyasaya sürülecek olan Call of Duty: Black Ops 4, birkaç yeni numarayla oyuncuları daha gerçekçi hissettirecek. İşte yeni Call of Duty: Black Ops 4 hakkında bilmeniz gereken herşey:

Seride ilk defa geleneksel tek oyunculu mücadele yer almıyor. Bunun yerine Black Ops 2 ve Black Ops 3 arasında yer alan evrende çoklu oyuncuyla da katılabileceğiniz, “uzmanları” denemenizi sağlayacak küçük solo görevler yer alacak. Call of Duty: Black Ops 4’ün rekabetçi çok oyuncu modunda seçim yapmanızı sağlayacak 10 farklı uzman yer alacak. Her biri hedefinize ulaşmanıza yardımcı olacak ya da zorlu düşmanları yenmeniz için yetenekler ve püf noktaları size sağlayacak. 

Black Ops 4’ün en parlak yeniliği çoklu oyuncu modu, diğer oyunculara karşı savaşmanız için birçok seçenek sunuyor. Klasik öğelerin yanı sıra, birkaç küçük değişiklik savaşmaya yaklaşımınızı değiştirecek.

Black Ops 4'te Neler Farklı Olacak?

Oyunda karakterinizin sağlığını yeniden doldurmak için artık özel bir şifa düğmesi kullanılacak. Daha stratejik ve temkinli bir oyuna teşvik için bu düğmeyi her yara aldığınızda değil belirli bir zamanlama ile kullanabileceksiniz. Bir yere saklanırken veya el bombası hazırlarken “Guns Still Up” sistemiyle her zaman silahınızı kullanabilecek ve kendinizi savunabilecek konumda olacaksınız.

Yeni oyunda yer alan çoklu oyuncu moduna “sis savaşı” adlı bir yeri özellik eklendi. Özel ekipman veya yeteneklerden yararlanmadığınız sürece, mini haritadaki karakterinizin etrafını kısa mesafe görebilirsiniz. Call of Duty: Black Ops 4’te diğer oyunlardan beş klasik harita Slums, Nuketown, Jungle, Summit ve Firing Range yer alacak. Oyunda Payload, Seaside gibi yepyeni haritalar da olacak. 

Advanced Warfare’de de daha önce kullanılan Pick 10 sistemi Black Ops 4’te geri dönüyor. Pick 10, karakterinizi özel oyun stilinize nasıl uyarlayacağınız ve özelleştireceğiniz konusunda kontrol sağlayacak. Oyunun en fark yaratacak olan özelliği “black out” ile silahlar, drone’lar, zombiler ve haritaların bir parçası olacak. Zombi demişken, oyunda 3 farklı zombi mücadelesi olacak. Zombi modlarının hikayeleri ise Titanik ve Antik Roma gibi ilginç yerlerde geçiyor.

Call of Duty: Black Ops 4, Xbox one, PlayStation 4 ve PC için 12 Ekim'de piyasaya sürülecek. Bonus öğeler, yeni zombi deneyimleri, çok oyunculu haritalar ve özel Blackout karakterleri içeren “Digital Deluxe Edition” dahil olmak üzere, oyunun birkaç farklı versiyonu daha yayınlanacak. "Pro Edition", kendi bonus öğelerini ve para birimini, haritaları, zombi modlarını ve Blackout karakterlerini barındıracak.

Kaynak : https://www.digitaltrends.com/gaming/call-of-duty-black-ops-4-roundup/#/1/3
28
12
5
3
1
Emoji İle Tepki Ver
28
12
5
3
1