Call of Duty: Infinite Warfare'ı Windows Mağaza'dan Alanlar Pişman Oldu!

0
0
0
0
0
Call of Duty: Infinite Warfare'ı Windows Mağaza'dan Alanlar Pişman Oldu!
Yeni Call of Duty oyununu Steam'den almayan oyuncular, PC platformunda olmalarına rağmen Steam'deki arkadaşlarıyla oyunu oynayamıyorlar.

Bugüne kadar uzaya taşınan hikayesiyle eleştiri konusu olan Call of Duty: Infinite Warfare, iyi ya da kötü tepkiler alsa da sonuç olarak çıkışını gerçekleştirdi. İlk etapta oyun beklenenden daha iyi yapısıyla ilgi çekmeyi başarsa da, oyunu satın alan kullanıcılar ilginç bir problemle karşılaştı.

Normalde konsol ve PC platformlarında çapraz platform olarak oyuncuların bir araya gelemediğini biliyoruz, ancak bu durum Call of Duty: Infinite Warfare'da biraz daha farklı oldu.

PC platformunda oyunu Steam'den ve Windows Mağaza'dan alan kullanıcılar oyunun çevrimiçi versiyonunu birlikte oynayamıyor. Hal böyle olunca da oyuncular hem Activision hem de Microsoft'a tepki gösterseler de henüz şirketlerden açıklama gelmiş değil.

Açıkçası bu sorunun neden olduğu bilinmiyor ancak Windows Mağaza'nın aynı zamanda Xbox oyun konsolu için de sunulması böyle bir karışıklığa neden olmuş olabilir.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0