Yuuh! Yeni Call of Duty Oyunlarının Boyutu Tam 130 GB!

1
1
0
0
0
Yeni Call of Duty sürümü, 130 GB'lık boyutuyla oyuncuların tepkisini çekti.

Eğer içerisinde Modern Warfare Remastered ve Call of Duty: Infinite Warfare oyunlarını birlikte barındıran bu koleksiyon sürümünü konsolunuzda oynamak isterseniz, sanırız hard diskinizde biraz temizlik yapmaya ihtiyaç duyacaksınız. Zira oyun, en az 130 GB boş alan gerektiriyor!

Aslında 40 GB boyutundaki Modern Warfare Remastered’ın oynanabilmesi için 90 GB’lık Infite Warfare oyunun da yüklü olması gerekiyor. Hatta Modern Warfare Remastered, Infite Warfare CD’si ile çalışıyor. Böylece de 130 GB gibi ciddi bir alan ihtiyacı ortaya çıkmış oluyor.

Bu durum, geliştiricelere yüksek çözünürlük modu gibi avantajlar sağlayan Playstation 4 Pro gibi konsollarla uyum sorunu ortaya çıkarabilir gibi görünürken Xbox One sürümünün ise daha küçük boyutlarda gelebileceği söyleniyor.

Üstüne üstlük oyun, bu 130 GB’ın içinde Modern Warfare Remastered’ın 8 haritasının bulunup bulunmadığının da henüz bilinmiyor olmasıyla birlikte, özellikle oyunu internet üzerinden edinmeyi planlayan oyuncuların tepkisini çekmiş durumda.

Kaynak : http://www.ign.com/articles/2016/10/05/call-of-duty-infinite-warfare-and-modern-warfare-remastered-will-be-a-combined-130gb-install
1
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
1
0
0
0