Call of Duty: Modern Warfare'ın Çevrimiçi Haritaları Belli Oldu

14
4
1
1
0
Oyunseverlerin merakla bekledikleri Call of Duty: Modern Warfare'ın çevrimiçi modlarında oynanabilecek haritalar belli oldu. Yapılan açıklamalara göre oyunun 3 farklı çevrimiçi modu bulunacak ve bu üç mod için farklı haritalar bulunacak.

Oyunseverler, uzun zamandır artık bir klasik haline gelmiş olan Call of Duty'nin son sürümü olan Call of Duty: Modern Warfare'ı bekliyorlar. Oyunla ilgili bugüne kadar çok sayıda açıklama yapıldı. Aslına bakacak olursak oyunun pek çok detayı biliniyor ancak elbette bunların hiçbiri oyundan alınacak olan keyfi azaltmıyor.

Oyunla ilgili yapılan son açıklamalarsa oyunun çevrimiçi modundaki haritaların nasıl olacağını ortaya koyuyor. Buna göre Call of Duty: Modern Warfare'ın çevrimiçi modunda her biri farklı taktiksel modları içeren üç farklı harita bulunacak.

call of duty

Yapılan açıklamalara göre Call of Duty: Modern Warfare'ın ilk haritası ikişer kişilik takımları kaldıran fazlasıyla küçük olacak bir şekilde tasarlanmış durumda. Oyunun ikinci haritası ise 6'şar ve 10'ar kişilik takımları kaldırabilecek olan orta boyutlarda olacak. Son harita ise 20'şer kişilik takımları destekleyecek bir şekilde geliştirilmiş durumda. 

Bu haritalarla ilgili detaylı bilgilere yer verilmedi ancak yapılan açıklamalara göre her üç haritanın oluşturulmasında da daha kaliteli bir oyun deneyimi göz önünde bulunduruldu. Geliştirici şirket, Call of Duty: Modern Warfare'ın harita tasarımları yapılırken klasik ölüm maçı türündeki oyunlardan ilham alındığını ve bu bağlamda haritalarda bol bol tepelik bölgelerin bulunacağını ifade etti.

Oyun, önümüzdeki aylarda piyasaya sürülecek ancak Activision, Call of Duty: Modern Warfare'ın ön sipariş programını başlatmış durumda. Buna göre Call of Duty: Modern Warfare Xbox, PlayStation ve bilgisayar platformlarının her üçü için de üç farklı sürüm olarak karşımıza çıkacak. Oyunun ortalama fiyatıysa hem Xbox hem de PS4 için 550 TL'den yüksek olacak. Oyunun bilgisayar sürümü içinse fiyatlar, 59.99 euro'dan (yaklaşık 370 TL) başlıyor.

Kaynak : https://www.ign.com/articles/2019/08/06/call-of-duty-modern-warfare-multiplayer-map-sizes-explained
14
4
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
14
4
1
1
0