Call of Duty: Modern Warfare Oyuncuları, Silahların Geri Tepmesinden Şikayetçi

31
4
4
1
0
Bir YouTuber, Call of Duty: Modern Warfare'daki silahların çok fazla geri teptiğini düşünüyor. Ayrıca dünyanın en popüler oyun inceleme sitelerinden bir tanesi olan Polygon da bu durumu doğruluyor.

Oyunseverlerin bir süredir büyük bir heyecanla bekledikleri Call of Duty serisinin son üyesi "Modern Warfare" kısa bir süre önce piyasaya sürüldü. Oyunseverler şimdi, bu oyunda bol bol vakit geçiriyorlar ve ilk izlenimlerini paylaşıyorlar. Ancak bir YouTuber'a göre Call of Duty: Modern Warfare'daki silahlar beklenildiği kadar iyi değil. E-Roc kullanıcı isimli YouTuber, silahların gereksiz oranda geri teptiğini söylüyor.

YouTuber, Call of Duty: Modern Warfare'daki özellikle 3 silahın gereksiz derecede geri teptiğini belirtiyor. Bu silahlar; "Kilo 141" isimli saldırı tüfeği, "M-13" saldırı tüfeği ve "MP-5" hafif makineli silah. YouTuber'ın iddialarına göre bu silahların her üçünü de kullanmak neredeyse imkansız. YouTuber, bu silahların mutlaka düzeltilmesi gerektiğini, düzeltilene kadar da oyunseverlerin bu silahları kullanmaması gerektiğini düşünüyor.

Call of Duty: Modern Warfare

Activision, silahların oyuncular ayakta ve sabit pozisyondayken temel doğruluk seviyesine sahip olduğunu söylüyor. Bu durumun oyundaki tüm silahlar için geçerli olduğunu ifade eden Activision, oyunculara oturarak ateş ettiklerinde silah doğruluğunun artacağının da tavsiyesini veriyor. Ancak YouTuber, bu açıklamanın çok da doğru olmadığını düşünüyor.

Call of Duty: Modern Warfare

Aslına bakacak olursak YouTuber'ın bu düşünceleri bireysel değil. Dünyanın en popüler oyun inceleme sitelerinden "Polygon" da benzer şeyler düşünüyor. Hatta Polygon'da YouTuber'dan fazlası da bulunuyor. Yapılan açıklamalarda silahlardaki anlamsız geri tepmelerden bahsediliyor ve buna ek olarak çift namlulu 725'e de değiniliyor. Bu silah normalde pompalı tüfek ancak silaha takılan eklentiler, bu silahı keskin nişancı tüfeği haline çevirebiliyormuş.

Aslına bakacak olursak geliştirici ekip de bu sorunların farkında. Çünkü oyuna sık sık yeni güncellemeler sunuluyor ve bu güncellemelerle birlikte oyundaki sorunlar etap etap gideriliyor. Anlaşılan o ki Call of Duty: Modern Warfare'ın bir süre daha büyük güncellemeler alması ve mevcut sorunların giderilmesi gerekiyor.

Kaynak : https://www.gamespot.com/articles/some-of-call-of-duty-modern-warfare-guns-are-bugge/1100-6471141/
31
4
4
1
0
Emoji İle Tepki Ver
31
4
4
1
0