Call of Duty: Modern Warfare'ın Ücretsiz 1. Sezonu Yeni Fragmanla Tanıtıldı

5
4
0
0
0
Call of Duty: Modern Warfare'in heyecanla beklenen 1. Sezonu bugün yayınlanacak. Ücretsiz Season One güncellemesi, Call of Duty serisinin şimdiye kadarki en büyük DLC içeriğini oyuncularla buluşturacak.

Call of Duty: Modern Warfare, 1. Sezonun yayınlanmasıyla büyük ölçüde genişleyecek. Season One içeriğiyle yeni haritalar, silahlar, modlar, kozmetik ürünler ve daha fazlası oyuna eklenecek. Activision, tüm oyunculara ücretsiz olarak yayınlanacağı belirtilen güncelleme için yeni bir fragman yayınladı.

Activision'a göre Season One, Call of Duty tarihinin en büyük ücretsiz içeriği olarak karşımıza çıkacak. Serinin popüler çok oyunculu haritası Crash'in geri dönüşü de dahil olmak üzere merakla beklenen birçok yenilik yolda. Daha önce haritaların ücretli DLC'lerle yayınlanması nedeniyle sıklıkla eleştirilen Activision, bu kez oyuncuları harita yağmuruna tutacak.

call of duty modern warfare season one

Seri, Modern Warfare'de harita paketlerini ücretlendirme geleneğinden vazgeçti ve Season One güncellemesiyle gelecek tüm içerikler ücretsiz sunulacak. Ayrıca oyunun 1. sezonu, Fortnite tarzı Battle Pass sistemini oyuna taşıyacak ve oyuncular 100'den fazla seviyede kozmetiklerin ve donanımların kilidini açabilecekler.

Call of Duty: Modern Warfare - Season One ile gelecek yenilikler:

  • 3 yeni Multiplayer haritası: Crash, Shipment ve Vacant
  • Yeni Ground War haritası: Port
  • 2v2 Gunfight haritaları: Cargo ve Atrium (daha fazlası yolda)
  • 3 yeni Multiplayer modu: Reinforce, Gunfight OSP ve Infected
  • 2 yeni silah: RAM-7 ve Holger-26
  • Yeni Spec Ops Deneyimleri: Bomb Squad, Grounded, Just Reward ve Pitch Black (daha fazlası yolda)

Kaynak : https://www.gamespot.com/articles/call-of-duty-modern-warfare-season-one-free-dlc-sh/1100-6471841/
5
4
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
5
4
0
0
0