Call of Duty Serisi Uzaydan Tekrar Geçmiş Yıllara Dönecek

0
0
0
0
0
Call of Duty Serisi Uzaydan Tekrar Geçmiş Yıllara Dönecek
Bu yıl Infinite Warfare ile uzaya çıkan Call of Duty serisi, oyuncuların olumsuz tepkileri üzerine dünyaya geri iniş yapacak.

Bu yıl Battlefield, 1. Dünya Savaşı'nı konu almasıyla yılın en çok beğenilen oyunlarından biri olmayı başarırken Battlefield'ın rakibi Call of Duty ise bilim kurgu konseptine ağırlık vererek bu yılki oyunu Infinite Wafare ile uzay çağına sıçramıştı.

Ancak Call of Duty: Infinite Warfare oyunun uzayda geçmesi oyunseverler tarafından pek de hoş karşılanmamış hatta oyunun ilk fragmanı YouTube tarihindeki en fazla "dislike" alan videolar arasına girmişti.

Bu durum üzerine bir sonraki Call of Duty oyununun geçmiş yıllara tekrar geri dönüş yapılarak Vietnam Savaşı'nı konu alacağı iddialarından sonra oyunun yapımcısı Infinity Ward şirketinin sanat ve tasarım ekibinin üst düzey isimlerinden Thomas Szakolczay, yapım ekibinin bilim kurgu üzerine çalınmak istemediğini ve ilk Call of Duty oyunlarında olduğu gibi 2. Dünya Savaşı gibi daha gerçekçi geçmişe dönük tarihlere odaklanacaklarını söylediler.

Ayrıca daha önce paylaşılan bir iddiada yeni Call of Duty oyununun Vietnam Savaşı'nı konu alacağı da söyleniyordu. Bakalım, Call of Duty uzaydan dünyaya geri dönerek eski başarısını yakalayabilecek mi?

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0