Cameron Boyce'un Takipçi Sayısı, Ölümünden Sonra 15 Milyonu Aştı

87
10
5
4
1
Yaşadığı dönemde 8 milyon takipçisi olan Cameron Boyce'un Instagram hesabı, genç oyuncunun ölümünün ardından 15 milyon takipçiyi aşmış durumda.

Disney’in henüz 20 yaşındaki genç yıldızı Cameron Boyce, geçtiğimiz günlerde uyku sırasında epilepsi nöbeti geçirerek yaşama gözlerini yummuştu. Özellikle küçük yaştaki Disney takipçileri tarafından fazlasıyla sevilen ve milyonlarca takipçisi olan Boyce’un bir anda ölüm haberinin gelmesi, dünya çapında milyonlarca kişiyi hüzne boğmuştu.

Görünüşe göre Cameron Boyce hayranları, yalnızca 5 gün önce hayatını kaybeden oyuncuyu ‘unutmaya’ niyetli değil. Zira Boyce’un hayatını kaybettiği an Instagram’da 8 milyon takipçisi bulunuyordu. Aradan geçen birkaç günlük sürede ise hala aktif durumda olan Instagram hesabına adeta takipçi yağdı ve yaşamını yitiren oyuncunun takipçi sayısı 15 milyonu buldu. 

instagram

Mayıs 1999 doğumlu olan Cameron Boyce, genel olarak Disney yapımlarında karşımıza çıkıyordu. Oynadığı yapımlar çoğunlukla gençlere ve çocuklara yönelik olsa da genç oyuncunun Aynalar, Kartal Göz gibi yapımlarda da yer aldığını belirtelim. Boyce özellikle 2011-15 yılları arasında yayınlanan Jessie ve 2015-17 yılları arasında yayınlanan ‘Gamer's Guide to Pretty Much Everything’ yapımlarında ön plana çıkmayı başarmıştı.

87
10
5
4
1
Emoji İle Tepki Ver
87
10
5
4
1