Candy Crush Saga’nın Eski Bölümlerini Oynamadan Direkt 2000. Seviyesini Oynayın

2
0
0
0
0
King, geliştiriciliğini yaptığı Candy Crush Saga oyununun 2000. seviyesini eski bölümlerin bitirilmesine gerek kalmadan oynanabileceğini duyurdu.

Mobil oyun üretici şirketi olan King, Candy Crush Saga oyununun 2000. seviyesinin oynanabilir olduğunu açıkladı, üstelik önümüzdeki 7 gün boyunca önceki seviyelerin bitirilmesine gerek kalmadan.

2012 yılında piyasaya sürülen oyun, 36 milyar dolar ile şirketin en büyük gelir kaynağı durumunda. King’in yaratıcısı Sebastian Knutsson’un GamesBeat’e gönderdiği basın açıklamasında Candy Crush Saga’nın 2000. seviyesini başlatmaktan mutluluk duyduklarını, bunun kendileri için önemli bir kilometretaşı olduğunu belirtti. Dünyanın en çok oynanan mobil oyunları arasında bulunan Candy Crush’ın piyasaya sürülmesinden bu yana indirme listelerinde hep en üst sıralarda olduğunu belirten Knutsson, ekibinin oyunu geliştirmek için yıllardır büyük çaba sarf ettiğini ve oyunun 2000. seviyesini geliştirmelerine özel olarak oyuncuların 7 gün boyunca bu seviyeyi diğer oyunları bitirmeden oynayabileceklerini söyledi.

Android, iOS ve Windows 10 platformlarında yayınlanan oyunun 2000. seviyesi, 28 Eylül tarihinden itibaren yalnızca 7 gün boyunca oynanabilecek.

2
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
2
0
0
0
0