Canınıza mı Susadınız?: Bunca Olaya Rağmen 1 Milyon Kişi Galaxy Note 7 Kullanıyor

0
0
0
0
0
Canınıza mı Susadınız?: Bunca Olaya Rağmen 1 Milyon Kişi Galaxy Note 7 Kullanıyor
Samsung Galaxy Note 7 modelinin tamamen iptal edilip piyasadan toplatılmasına rağmen 1 milyon kişi aktif olarak telefonu kullanmayı sürdürüyor.

Aylardır artık duymaya bıktığımız Galaxy Note 7 haberlerinin halen daha ardı arkası kesilmiyor. Bu kez Galaxy Note 7 ile ilgili yeni haber ise onca iade çağrısına, patlama olayına ve modelin iptal edilmesine rağmen telefonun şaşırtıcı kullanım oranlarıyla ilgili.

Bildiğiniz gibi batarya patlaması gibi ciddi bir boyuta ulaşan sorunla birlikte Samsung, Galaxy Note 7 cihazlarının üretimini tamamen durdurmuş ve cihazı piyasadan kaldırarak mevcut modelleri geri çağırmıştı. Her Galaxy Note 7 modelinin yanma ve patlama potansiyeli olmasına rağmen yayınlanan bir rapora göre onca olaydan sonra 1 milyon kişi aktif olarak Galaxy Note 7'yi barındırıyor. Choi Soon-hwa isimli profesörün söylediğine göre Note 7'deki özellikler cihazın bu akıl almaz derecedeki güvenlik probleminin önüne geçiyor.

Bu kullanıcıların acilen Note 7'leri iade etmesi gerekiyor

Ciddi boyutlarda yanma ve geri dönüşü olmayan hasarlara neden olabilecek Galaxy Note 7 modelinin ülkelerde belirtilen değişim programının süresi kapsamında iade edilmesi gerekiyor. Bu süre dolduğunda Samsung hiçbir şekilde Note 7'leri geri kabul etmeyecek ve kullanıcılar her an bir bombaya dönüşebilecek telefonlarıyla baş başa kalacak.

Ayrıca kapalı olsa dahi patlama riski olan Galaxy Note 7'lerin şu anda birçok ülkede uçağa alınması yasak ve ciddi boyutlarda cezalar almanıza neden olabiliyor. İlerleyen dönemlerde toplu mekanlarda bu cihazların bir 'tehlike' olarak görülerek hiçbir şekilde mekanlara kabul edilmeyeceği de söylentiler arasında. Öte yandan kullanıcılar her şeye rağmen cihazı kullanmayı göze alsa bile Samsung hiçbir şekilde Note 7 cihazına destek vermeyecek ve bir süre sonra telefonları kullanmak anlamsız hale gelecek.

Bu yüzden eğer bir Galaxy Note 7 sahibiyseniz ve değişim programına katılmadıysanız cihazınızı iade etmenizi ya da farklı bir Samsung telefonla değişiminden yararlanmanızı tavsiye ediyoruz.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0