Canlı Yayında Aşırı Hız Yapan YouTuber, Yayın Bitmeden Polise Yakalandı

37
2
2
1
0
Canlı Yayında Aşırı Hız Yapan YouTuber, Yayın Bitmeden Polise Yakalandı
YouTube'un her yeni bir günde yeni olaylara tanık olduğunu biliyoruz. Bu olaylardan biri de 31 Mart'ta bir canlı yayın sırasında gerçekleşti.

YouTube'un zamanla daha da ucu açık bir platform olduğu herkes tarafından kabul ediliyor. Ülkemizde de aktif olarak içerik üretilen YouTube, bu kez bir YouTuber'ın canlı yayında polise yakalanmasına sahne oldu.

Beau Alan Rogel, 11.000 civarında aboneye sahip bir YouTuber. Platformanda henüz yeni olan Rogel, içerik üretme sevdasını kontrol edememiş olacak ki işleri biraz abarttı. 31 Mart'ta gerçekleştirdiği canlı yayında 2017 model Ford Mustang ile Mississippi yolunda ilerleyen Rogel, hız yaparak daha fazla takipçi elde edeceğini düşünerek sınırları zorladı.

Aracıyla yaklaşık 300 km/h hıza ulaşan çiçeği burnunda YouTuber, mola vermek için durduğunda arkasında birkaç adet polis arabası gördü. Tüm bu anlar sırasında canlı yayını kapatmayan Rogel, polis memuru hızlı gitme sebebini sorduğunda hızlı gitmediğini söyleyerek inkâr etti. Bir süre polis memurları tarafından tutulan Rogel, gerekli ceza kesildikten sonra serbest bırakıldı ancak olay burada son bulmadı.

Olayın ardından Beau Alan Rogel hakkında daha fazla araştırma yapan Rankin County Şerif Departmanı, Rogel'ın Facebook hesabında birçok ateşli silah fotoğrafına ve sattığına dair kanıtlara rastladı. Tüm bunların ardından kız arkadaşıyla birlikte tutuklanan Rogel, 20.000 dolar para cezasına çarptırıldı. Rogel'ın davası önümüzdeki günlerde de devam edecek.

Kaynak : https://jalopnik.com/youtuber-arrested-after-uploading-video-of-him-attempti-1833836845
37
2
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
37
2
2
1
0