Canon, Hiçbir Kategoriye Ait Olmayan Yeni Kamerası IVY REC'i Tanıttı

20
5
1
0
0
Kamera sektörünün liderlerinden Canon, hiçbir kategoriye sokulamayan yeni kamerası IVY REC'i duyurdu. IVY REC, ufak yapısı sayesinde kolayca taşınabiliyor ve herhangi bir ekrana sahip değil.

Kamera üreticileri arasında en çok bilinen ve güvenilen markalardan biri olan Canon, yepyeni ve hiçbir kalıba sığmayan bir fotoğraf makinesini duyurdu. IVY REC isimli yeni fotoğraf makinesi herhangi bir ekrana sahip değil ve gittiğiniz her yere kolay bir şekilde götürülebilecek şekilde tasarlanmış.

Canon’un IVY REC kamerası, günümüzde mevcut olan hiçbir kamera kategorisine girmiyor gibi gözüküyor. Kamera, bir yandan aksiyon kameraları kadar taşınabilir, hatta daha ufak boyuta sahip ve bir telefon kamerası kadar ufak ve sürekli yanınızda bulundurulabiliyor.

canon ivy rec

Canon IVY REC, 13 megapiksellik CMOS sensör ile piyasaya çıkıyor. Bu sensör, 1080p çözünürlükte 60 fps video çekebiliyor. Bunun yanında Bluetooth ve Wi-Fi desteğini de beraberine getiriyor. Böylece Canon’un Canon Mini Cam uygulamasını kullanarak kolayca kamerayı akıllı telefonunuza bağlayabiliyorsunuz.

canon ivy rec

Canon Mini Cam’i kullanarak kameradan fotoğraf çekebilir, zamanlayıcı koyabilir, resimlerinizi telefonunuza aktarabilir, kameranın kalan şarjını öğrenebilir ve kamerada bulunan MicroSD kartınızda ne kadar yer kaldığını görebilirsiniz. Kamerayı şarj etmek için ise Micro USB kablo kullanmanız yeterli oluyor.

IVY REC’in bir aksiyon kamerasına benzemesini sağlayan özelliği yalnızca taşınabilir ve ufak olması değil. Kamera, darbeye dayanıklı olmasıyla beraber 2 metre derinliğe kadar da su geçirmezliğe sahip. Şirket tarafından yapılan açıklamaya göre bu kamera ‘gençlerin gittikleri yerleri anında çekebilmelerini sağlamak’ için tasarlandı.

Kaynak : https://petapixel.com/2019/10/10/canon-unveils-clippable-waterproof-ivy-rec-camera-for-adventure-seekers/
20
5
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
20
5
1
0
0