Canon’un Görenlere 'Oha' Dedirtecek Muhteşem Rio Olimpiyatları Özel Deposu

0
0
0
0
0
Bu cumartesi günü resmen başlayacak olan Rio Olimpiyatları için Canon’un özenle hazırladığı destek stoğu deposu özellikle fotoğraf tutkunlarının aklını başından alacak.

Özellikle fotoğraf tutkunlarına soruyorum. Hiç 950 adet DSLR ve 1500 adet lensi bir arada görmüş müydünüz? Görmediyseniz bu haberimizdeki fotoğraflar sizi heyecandan aklınızı başınızdan alabilir.

6 Ağustos 2016 Cumartesi günü başlayacak olan 2016 Rio Yaz Olimpiyatları için gidecek olan binlerce profesyonel fotoğrafçıya hizmet vermek amacıyla Rio’da kurulan Canon destek stoğu görenleri hayrete düşürebilir. Rio’da birbirinden harika fotoğraflar çekecek olan profesyonellerin yaşayabileceği DSLR ve lens sorunlarına anında müdahale edebilmek için neredeyse hepsi profesyonel seviyede olan cihaz ve lensler ile dolu stoğunu paylaşan Canon, CPS, yani Canon Profesyonel Servisi’ne özel ayırdığı deposunu tamamen lens, fotoğraf makineleri ve aksesuarlar ile doldurmuş.

Sadece Rio Olimpiyatları’nda görev alması için Brezilya’ya gönderilen 78 özel personel ile hizmet verecek olan Canon, kendi markasını kullanacak tüm profesyonel müşterilerine rahat ve sorunsuz bir hizmet sunacak gibi görünüyor.

Kaynak : http://petapixel.com/2016/08/03/canons-crazy-dslr-stockpile-rio-olympics/
0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0