Capcom, Jump Festa 2020 Etkinliğinde İki Yeni Oyun Daha Tanıtacak

11
1
0
0
0
Dünyaca ünlü Japon oyun stüdyosu Capcom, 21 - 22 Aralık 2019 tarihleri arasında düzenlenecek olan Jump Festa 2020 etkinliğinde Mega Man Zero/ZX Legacy Collection ve Monster Hunter World: Iceborne’ün yanı sıra iki yeni oyun daha tanıtacak.

Her yıl manga ve anime tutkunlarını bir araya getiren Jump Festa etkinliği, bu sene  21-22 Aralık'ta Japonya’nın başkenti Tokyo’da düzenlenecek. Japon oyun devi Capcom, etkinliğe dört yeni oyunu ile katılacağını ve ikisinin Mega Man Zero/ZX Legacy Collection ve Monster Hunter World: Iceborne olacağını açıklamıştı. 

Bu, Capcom'un Jump Festa 2020'de göstereceği iki oyun daha olduğu anlamına geliyor. Etkinlikte dört oyunun da oynanabileceğini biliyoruz; ancak kalan iki oyunun ismi ve türü hakkında henüz net bilgilere sahip değiliz. Peki, Capcom’un tanıtacağı bu iki oyun ne olabilir?

capcom anime

Akıllara hemen, Tokyo Game Show 2019 fuarında karşımıza çıkan Project Resistance geliyor. Japon şirketin, büyük heyecan yaratan oyununun daha geniş kitlelerce duyulabilmesini sağlamak için Jump Festa platformunu kullanması akıllıca bir hareket olacaktır. Diğer oyun da, Switch'e gelen başka bir Capcom remaster’ı olabilir. Kimbilir, belki de etkinlikte yeni bir Mega Man oyunu görebiliriz. 

Capcom’un 2020 yılında satışa sunmayı planladığı Resident Evil 3: Nemesis remake’inin Jump Festa 2020’de tanıtılması ise pek mümkün görünmüyor. Zira geçmiş Resident Evil oyunlarının tanıtıldığı zaman çizelgesine baktığımızda, ne tarih ne de etkinlik bu duyuru için uygun değil. Capcom’un kafasındaki tüm planları, 21 - 22 Aralık 2019 tarihleri arasında Japonya’nın başkenti Tokyo’da düzenlenecek olan Jump Festa’da öğreneceğiz.

Kaynak : https://www.dualshockers.com/capcom-teases-two-new-games-jump-festa-2020/
11
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
11
1
0
0
0