Captain Marvel, Gişede 1 Milyar Dolar Hasılat Barajını Aştı

27
15
4
0
0
Captain Marvel, gişede gösterdiği başarıyla şimdiden 1 milyar dolar barajını geçti. Böylelikle film, Marvel Sinematik Evreni'nde bu barajı geçen 7. film oldu.

Brie Larson'ın başrol oynadığı Captain Marvel, çarşamba günü bir milyar dolar hasılat barajını geçmeyi başardı. Marvel Studios'un bu başarıyı elde eden yedinci filmi olan Captain Marvel, ABD'de 358 milyon dolar ve diğer ülkelerde 645 milyon dolar hasılat yaparak birçok filmi geride bıraktı.

Marvel, yeni yapımlarıyla emin adımlarla yoluna devam ediyor. Marvel Sinematik Evreni bünyesinde şimdiye dek 21 film izledik. Bu filmlerde, film başına ortalama 880 milyon dolar gişe geliriyle toplamda 18,5 milyar dolar hasılat elde edildi.

Bu hafta bilet ön satışlarında Star Wars: The Force Awakens'ı geçerek rekor kıran Avengers: Endgame'de Captain Marvel'ı tekrar görme şansı bulacağız. Bilet sitelerine göre Avengers: Endgame, ABD'de salı günü başlayan ön satışlarda Avengers: Infinity War ve 3 Star Wars filminin daha önceki rekorlarını geride bırakarak altı saat içinde en çok bilet alınan film oldu.

Kaynak : https://www.cnet.com/news/captain-marvel-blasts-her-way-into-billion-dollar-box-office-club/
27
15
4
0
0
Emoji İle Tepki Ver
27
15
4
0
0