Bir Bölümü İstanbul'da Çekilen Çarli'nin Melekleri Filminden Yeni Fragman

14
5
4
3
1
Yılın en fazla merak edilen filmlerinden birisi olan Çarli'nin Melekleri, yeni fragmanı ile karşımıza çıktı. Başrollerinde Kristen Stewart, Naomi Scott ve Ella Balinska üçlüsünü izleyeceğimiz filmin yönetmen koltuğunda Elizabeth Banks oturuyor.

Milenyumun başarılı film serilerinden Çarli'nin Melekleri, tam 19 yıllık bir aradan sonra geri dönüyor. Orijinal seride Drew Barrymore, Lucy Liu ve Cameron Diaz tarafından canlandırılan melekler, bu filmde yeni yüzleriyle karşımıza çıkacak.

Senaristliğini ve yönetmenliğini Elizabeth Banks’in üstlendiği filmin başrollerinde Kristen Stewart, Naomi Scott ve Ella Balinska bulunuyor. Sabina Wilson karakterini Stewart canlandırırken, Jane Kano karakterine ise Ella Balinska hayat veriyor. Bu yıl vizyona giren Disney filmi Aladdin’de Prenses Jasmine rolünde izlediğimiz Scott ise Elena Houghlin karakterini canlandıracak.

charlie's angels

Elizabeth Banks, Sam Claflin, Noah Centineo, Djimon Hounsou, Jonathan Tucker, Robert Maaser ve Patrick Stewart da, yeni Çarli'nin Melekleri filminin oyuncu kadrosunda yer alan isimler arasında yer alıyor. 

Çekimlerinin bir bölümü İstanbul’da gerçekleştirilen film, temelde aynı hikayeyi biraz daha modernize ederek anlatacak. En azından Elizabeth Banks böyle söylüyor. Çarli'nin Melekleri yeniden uyarlamasının eskisini aratıp aratmayacağını ise vizyona girdikten sonra göreceğiz.

Tema müziğini Ariana Grande ve Lana Del Rey gibi iki yetenekli sanatçının seslendirdiği 2019 model Çarli'nin Melekleri, 15 Kasım 2019 tarihinde vizyona girecek.

Laf daha fazla uzatmadan, sizleri Çarli'nin Melekleri filminin yeni fragmanı ile başbaşa bırakalım. İyi seyirler!

Kaynak : https://www.slashfilm.com/charlies-angels-trailer-new/
14
5
4
3
1
Emoji İle Tepki Ver
14
5
4
3
1