Casper'dan 10.000TL'ye Oyunculara Özel Masaüstü Bilgisayar: Excalibur E800

2
1
0
0
0
Casper'dan 10.000TL'ye Oyunculara Özel Masaüstü Bilgisayar: Excalibur E800
Son günlerde oyuncu ekipmanlarına ağırlık veren Casper, Excalibur serisinde şimdi de bir masaüstü bilgisayarla tüketicilerin karşısına çıkacak.

Son dönemlerde Excalibur adı altında satışa sunduğu oyuncu ekipmanlarıyla dikkat çeken Casper, oyunculara özel donanımlarını tüketicilere sunmaya devam ediyor. Casper bu kez masaüstü oyuncu bilgisayarını duyurdu.

Şeffaf kasasıyla birlikte şık bir tasarıma sahip olan bilgisayar, teknik özellik açısından da tatmin edici. Bilgisayarın en üst modelinde 6. nesil Intel Core i7 işlemci ve Nvidia'nın en güçlü ekran kartlarından GeForce GTX 1080'e yer veriliyor. Aynı zamanda sıvı soğutma sistemi ve SSD bellek ile birlikte teknik özelliklerinin yüksek performansını destekleyen bilgisayar oyuncular için özel olarak tasarlanmış klavye ve fareyi de beraberinde getiriyor. Kullanıcılar cihazı opsiyonel olarak ekran kartı ve diğer bileşenler konusunda tercih yapabiliyor.

Casper'ın önceki Excalibur dışındaki bilgisayarlarını bir kenara bırakırsak şirket Excalibur serisinde iyi işler başarıyor ancak cihazların fiyatıda bir hayli "iyi". Casper'ın masaüstü oyuncu bilgisayarı Excalibur E800'ün en donanımlı versiyonu yaklaşık 10.000TL'den satışa sunulacak. Şirketin marka algısını göz önüne aldığımızda bu modeliyle iyi satış rakamlarına ulaşıp ulaşmayacağını ise hep birlikte göreceğiz.

2
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
2
1
0
0
0