Casper’dan Çocukları Sevindirecek Sosyal Sorumluluk Projesi: Her 100 Paylaşıma 1 Bilgisayar

1
0
0
0
0
Casper’dan Çocukları Sevindirecek Sosyal Sorumluluk Projesi: Her 100 Paylaşıma 1 Bilgisayar
TOÇEV ile birlikte çocukları sevindirecek bir kampanyaya imza atan Casper, yapılacak her 100 paylaşım için bir çocuğa bilgisayar ya da tablet verecek.

Casper, TOÇEV ile birlikte hazırladığı bir kampanya ile birlikte yapılacak her 100 paylaşım için bir çocuğa bilgisayar ya da tablet hediye edeceğini duyurdu. Özellikle maddi durumu bir bilgisayar ya da tablet almaya elverişli olmayan çocuklar için gerçekleştirilen etkinliğe katılım için son tarih ise 31 Aralık 2016 olarak belirlenmiş.

Bu yıl dördüncü kez düzenlenen Mutlu Çocuklar Ağacı kampanyasına ait hazırlanan görselin #paylaştıkçakazandır hashtag’i ile paylaşılmasını şart koşan Casper, yıl sonuna kadar 100’ün kat sayısı kadar bilgisayar ve tablet dağıtacak. 

Görselde yapılan açıklamadan da belli olduğu üzere hediye bilgisayarların ve tabletlerin gönderileceği okullar MEB tarafından belirlenerek TOÇEV’e iletilecek. 

Oldukça anlamlı olduğunu düşündüğümüz bu etkinliğe katılmak için siz de aşağıdaki gönderiyi paylaşıp bir çocuğun bilgisayar ya da tablet kazanmasına katkıda bulunabilirsiniz.

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0