Caviar'ın iPhone 11'in Kare Kamera Modülünü Yok Ettiği 180 Bin TL'lik Tasarım

45
11
5
4
2
Dünyada telefonları tekrar dizayn ederek oldukça pahalı telefonlara dönüştürmesiyle ün salmış olan Rus şirketi Caviar, yeni iPhone 11 Pro tasarımlarını tanıttı. Fiyatları ise dudak uçuklatıyor.

iPhone 11, çıktığı zaman tasarımı konusunda ciddi bir eleştiri yağmuruna tutulmuştu. Birçok kişi telefonun arkasında bulunan devasa kamera modülünü beğenmemişti. Tabii ki sorun ortaya çıkınca çözümleri de beraberinde getiriyor. Bu seferki çözüm ise Caviar'dan geldi.

Caviar'ın bu sınırlı tasarımları "güzelliğin, sıradanlık üzerindeki üstünlüğünün sembolü" olarak adlandırılıyor. Her biri farklı el yapımı tasarımlardan oluşan bu telefonlar pahalı olmasına rağmen ilgi çeken ürünler olmayı başarıyor. iPhone 11 Pro ve Pro Max modelleri için de kollarını sıvayan Caviar, benzersiz tasarımlar ortaya çıkartmayı başardı. Fakat fiyatlarının da dudak uçuklatan cinsten olduğunu belirtmemiz gerekiyor.

Telefonun ilk değişen özelliği ise kamerasındaki tasarım olmuş. Kameranın içerisinde bulunduğu kare tasarım ortadan kaldırılarak daha şık bir görüntü elde edilmiş. Ayrıca telefon düşmelere karşı da daha dayanıklı hale getirilerek sağlamlığı da arttırılmış. Telefonların birden fazla farklı tasarımla birlikte geldiğini ve bununla birlikte fiyat etiketinin de değiştiğini belirtelim.

Özellikler ve fiyatlar:

Victory Edition olarak adlandırılan bu modellerin birden fazla tasarımı mevcut. En ucuz modeli ise Victory Titanium olarak adlandırılan 64 GB'lık iPhone 11 Pro modeli. Eğer daha yüksek bir hafızaya sahip olmak isterseniz fiyatın arttığını da söyleyelim.

Eğer telefonunuz siyah timsah derisiyle ve altın detaylarıyla kaplı olmasını istiyorsanız 12.000 dolar gibi bir ücret ödemeniz gerekiyor. Eğer gerçek elmaslarla kaplı bir tasarıma ve bu elmasları ayıran altın detaylara sahip bir telefonunuz olsun istiyorsanız ödemeniz gereken ücret tam olarak 30.820 dolar.

Caviar, dünyanın en pahalı tasarımlarına sahip olan firması olarak biliniyor. Yine harika tasarımlar ortaya koysalar da fiyat etiketlerini çok yüksek tuttuklarını görebiliyoruz.

Kaynak : https://www.gsmarena.com/caviar_introduces_new_iphone_11_pro_design_gets_rid_of_the_square_camera_setup-news-39530.php
45
11
5
4
2
Emoji İle Tepki Ver
45
11
5
4
2