Cem Yılmaz’ın 'Karakomik Filmler’inden 2 Yeni Fragman Yayınlandı

21
18
13
3
0
Cem Yılmaz’ın 'Karakomik Filmler’inden 2 Yeni Fragman Yayınlandı
Türk sinemasının en önemli isimlerinden biri olan ve her seferinde seyircinin takdirini kazanmayı başaran Cem Yılmaz, yeni eseriyle sinemaseverlerin karşısına çıkıyor. Karakomik Filmler 2 Arada ve Kaçamak, fragmanlara bakılırsa yine seyircileri mutlu edecek gibi görünüyor.

Cem Yılmaz’ın senaristliğini üstlendiği ve başrolünde oynadığı Karakomik Filmler’in fragmanları izleyiciyle buluştu. "Kaçamak" ve "2 Arada" isimleriyle İki farklı orta metraj film olarak çekilen ve birbirinden bağımsız senaryoya sahip olan Karakomik Filmler, 18 Ekim’de vizyona girecek.

Kaçamak:

Senaryosu ve kadrosu ile oldukça dikkat çeken Kaçamak, izleyicileri fazlasıyla güldürecek gibi duruyor. Filmde ailelerine yalan söyleyerek evlerinden ayrılan, birlikte kafa dağıtmak isteyen ve lüks bir otelde buluşmayı planlayan bir grup erkeğin otellerine yakın bir araziye uzaylıların iniş yapması sonucu yaşadıkları anlatılıyor. Can Yılmaz, Zafer Algöz, Özkan Uğur, Necip Memilli ve Nilperi Şahinkaya, bu filmde Cem Yılmaz’a eşlik edecek.

2 Arada:

Fragmanında biraz daha dramatik bir izlenim bıraksa da güldürmesi beklenen, arabalı vapur görevlisi Metin’in hikâyesini anlatan 2 Arada’nın da oyuncu kadrosu en az Kaçamak kadar güçlü. 2 Arada; Ozan Güven, Cem Davran, Uraz Kaygılaroğlu ve Cemre Ebuzziya’nın oyunculuklarıyla ekranlara sunulacak.

Türk sinemasının önemli ismi Cem Yılmaz'ın elinden çıkan bu yapımlar, şimdiden seyircileri heyecanlandırmış durumda. Gişede potansiyeli yüksek olarak görülen filmlerin nasıl yankı bulacağını vizyon tarihi olan 18 Ekim'den sonra hep birlikte göreceğiz.

Kaynak : https://boxofficeturkiye.com/haber/cem-yilmaz-in-merakla-beklenen-karakomik-filmleri-2-arada-ve-kacamak-tan-fragman-yayinlandi--2213
21
18
13
3
0
Emoji İle Tepki Ver
21
18
13
3
0