CEO, İlk İş Gününe 30 Km Yol Yürüyerek Gelen Gence Arabasını Hediye Etti

280
13
8
8
6
CEO, İlk İş Gününe 30 Km Yol Yürüyerek Gelen Gence Arabasını Hediye Etti
Alabama Üniversitesi öğrencisi Walter Carr'ın ilk iş gününe yetişebilmek için geceden yola çıkması ve 30 kilometre yol gitmesi gerekiyordu. Genç adam, bu çabasının karşılığını daha gün bitmeden almayı başardı.

Walter Carr, evinin yakınlarındaki bir kasabadaki şirkete iş başvurusunda bulundu ve başvurusu kabul oldu. Ancak bir sorun vardı; Carr'ın işe gidebilmesi için bir araç bulması gerekiyordu. Arkadaşlarından işe bırakması için ricada bulunan 20 yaşındaki genç, hiçbir arkadaşından olumlu yanıt alamadı.

Bu durumda yapabileceği tek şey kalıyordu: Yürüyerek 7 saatte gidebileceği, toplamda 30 kilometrelik yola geceden koyulmak. Bellhops Moving Company'e doğru 7 saatlik yolculuğuna başlayan Carr, gece 4 sularında bir polis tarafından durduruldu. Bu saatte yolda ne yaptığı sorulunca, genç adam, 'inanması zor biliyorum ama işe gidiyorum' diye yanıt verdi. Polisler gencin durumundan etkilenerek kendisini arabaya aldı ve bir restorana götürerek kahvaltı ısmarladılar.

"Bu genç adamla karşılaştığımız için onur duyuyoruz. Bizi gerçekten çok etkiledi!"

Polis güçlerinin tweet atmasıyla olay kısa sürede viral oldu. Olaydan haberdar olan şirketin CEO'su Luke Marklin, gence bir hediye vermek istedi. Kendisine ait olan SUV aracı Ford Escape'e teslim etti. Böylece Carr, azminin ve iyi niyetinin karşılığını almış oldu.

Kaynak : https://boingboing.net/2018/07/17/alabama-college-student-walks.html
280
13
8
8
6
Emoji İle Tepki Ver
280
13
8
8
6