Cep Telefonuna Kredi Kartıyla Taksit Yasağı Ne Zaman Kalkıyor?

4
1
0
0
0
Cep Telefonuna Kredi Kartıyla Taksit Yasağı Ne Zaman Kalkıyor?
Kullanıcıların uzun süredir beklediği cep telefonuna kredi kartına taksit yasağının kaldırılmasıyla ilgili taksit sayısının arttırılması kararının yürürlüğe gireceği tarih netleşti.

Bir süredir gündemde olan cep telefonlarına kredi kartına taksit yasağının kaldırılması haberiyle ilgili net bir tarih verilmezken, kredi kartıyla telefonlara tekrar taksitin kaldırılıp kaldırılmayacağı iddiaları gündeme gelmiş ancak konuyla ilgili henüz bir açıklama yapılmamıştı.

Nihayet kullanıcıların beklediği açıklama Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli'den geldi. Telefona kredi kartıyla taksitin tekrar başlaması maddesinin de arasında olduğu düşünülen taksit sayısının arttırılması ile ilgili çalışmaların tamamlandığını ve kararın önümüzdeki hafta resmi gazetede yayınlanacağını tahmin ettiklerini belirtti.

Yasak büyük ihtimalle haftaya kalkıyor

Canikli'nin açıklamasına göre kredi kartında taksit sayısı önümüzdeki hafta büyük ihtimalle arttırılacak ve eğer cep telefonuna taksit yapılması da bu kararın içindeyse önümüzdeki hafta cep telefonunda kredi kartıyla taksit uygulaması başlayacak. Ancak net bir şekilde bu uygulama kapsamında cep telefonlarına taksitin geleceğini belirten bir açıklama yok. Daha önce yapılan taksitin arttırılacağı belirtilen açıklama cep telefonuna da taksiti kapsadığından dolayı tarihi önümüzdeki hafta olarak işaret etmek yanlış olmaz.

4
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
4
1
0
0
0