Çerçevesiz Edge Ekranına Sahip ve Çift Kameralı Muhteşem Galaxy S8 Konsepti

0
0
0
0
0
Samsung'un önümüzdeki yııl tanıtacağı amiral gemisi Galaxy S8 için hazırlanan konsept tasarım "Keşke telefonlar böyle olsa" dedirtiyor.

Yaşanan bataya problemleri nedeniyle Note 7 modelinin fişini tamamen çeken Samsung, rotasını önümüzdeki ay tanıtacağı amiral gemisi modeli Galaxy S8'e çevirmiş durumda.

Artık cihazın tanıtılacağı tarih yaklaşırken Samsung Galaxy S8 hakkında sızıntılar da yavaş yavaş başladı ancak bu haberimizde bir sızıntıdan değil, "olsa ne güzel olur" diyebileceğiniz bir Galaxy S8 konseptinden bahsediyoruz.

Son günlerde Sharp'ın resmi olarak tanıttığı çerçevesiz akıllı telefon tasarımını andıran Galaxy S8 konsepti, Sharp'ın çerçevesiz telefonundaki çizgileri Samsung'un tasarıma şıklık katan edge ekranıyla birleştiriyor ve ortaya muazzam bir telefon tasarımı ortaya çıkıyor. Ayrıca konseptte iPhone 7 Plus'ın arka kısmını andıran çift kameralı bir tasarıma da yer veriliyor.

Bu tür konsept tasarımlar daha önceden ortalıkta dolaşsa da akıllı telefonların böyle bir noktaya gelmeyeceği ve bu konseptlerin bir hayal ürünü olduğu düşünülüyordu, ancak özellikle bu yılın sonlarına doğru tanıtılan akıllı telefonlara baktığımızda çerçevesiz edge ekranına sahip bir Galaxy modelinin tanıtılması mümkün.

Ayrıca hatırlayacak olursanız Samsung'un önümüzdeki dönemlerde çerçevesiz ekrana sahip bir akıllı telefon tanıtılacağı iddia edilmişti.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0