Cesedi Giydirilerek Konsolun Başına Oturtulan Adamın Sosyal Medyada Viral Olan Görüntüleri

124
55
22
12
12
Amerika'da daha önce eşine rastlanmamış bir cenaze töreni düzenlendi. Henüz 18 yaşındayken bir silahlı saldırıda hayatını kaybeden Renard Matthews, kıyafetleri giydirilerek konsolun karşısına oturtuldu.

Açık tabut merasimi bazıları için başlı başına bir travma demek. Vefat etmiş birinin giyinip kuşandırıldıktan sonra karşınızda öylece durması, kimilerini oldukça ürkütebiliyor. 18 yaşındaki Renard Matthews'in ailesi ise bu merasimi bir kademe yukarı taşıyarak oldukça korkunç bir hale getirdi. 

Üstüne Celtics forması geçirilen, güneş gözlüğü takılan ve eline de PS4 kolu sıkıştırılan Matthews'in oyun oynarken yanında bulunan abur cuburları da dekora dahil edildi. 

Bu görüntüler sonrası sosyal medya adeta ikiye bölündü; bir kesim ailenin cenaze törenini dilediği gibi yapabileceğini ve son hatırlamak istedikleri gibi görmelerinde sakınca olmadığını söylerken, diğer kesim de bunun korkunç olduğunu ve akla mantığa uygun olmadığını savundu. Kararı sizlere bırakıyoruz ancak görüntüler bize kalırsa fazlasıyla ürkütücü.

124
55
22
12
12
Emoji İle Tepki Ver
124
55
22
12
12