Chrome, Bilgisayarınızdaki Medya Tuşlarını Kullanmanıza Olanak Tanıyacak

9
7
4
2
0
Google Chrome'a son gelen güncellemeyle birlikte bilgisayarınızdaki hesap makinesi, ses yüksekliği ayarı ve müzik oynatma gibi medya tuşlarını tarayıcınızda kullanabileceksiniz.

Google, Chrome’un 73. versiyonunu yayınladı. Bu güncellemeyle gelen en önemli özelliklerinden biri ise klavyenizdeki medya tuşlarına gelen destek. Bu desteği şu anda sadece Mac, Windows ya da Chrome OS işletim sistemli cihazlarınızdaki Chrome tarayıcınızdan alabiliyorsunuz.

Mac kullanıcıları, 'Progressive Web Uygulamaları'nın nihayet platform için uygun olmasına sevinecek gibi görünüyor. Her yerde olduğu gibi burada da internet siteleri ve yerel uygulamalar arasındaki boşluğu kendi tarayıcılarıyla dolduran şirket, en çok kullanılan tarayıcı sıralamasında hâlâ zirvede bulunuyor.

Versiyon 73’ün bir diğer önemli özelliği ise Gece Modu. Kullanıcılar, en popüler internet tarayıcısına karanlık bir temanın gelmesini uzun zamandır bekliyordu. Google, bu güncellemesiyle kullanıcıların isteklerine kulak verdiğini göstermiş oldu.

Kaynak : https://www.engadget.com/2019/03/12/chrome-73-media-key-support/
9
7
4
2
0
Emoji İle Tepki Ver
9
7
4
2
0