Çiçek Sepeti'nde Çiçek Dışında Satılan 10 Tuhaf Ürün

104
10
6
2
1
Çiçek Sepeti’ne girip, sevgililer günü için biricik aşkınıza katlanabilir mangal seti alabilirsiniz. Hatta işin suyunu çıkarıp bir klozet fırçası, hatta ve hatta kedi maması da tercih edebilirsiniz. Sizinle Çiçek Sepeti’nin derinliklerine girip, çiçek yerine karşınıza çıkabilecek birbirinden tuhaf ürünlere bakıyoruz.

Malumunuz, özel günlerin sınırı yok. Elbette sevdiklerinizi hatırlamak güzel şey. Hatta bunun için işinizi epey kolaylaştıracak Çiçek Sepeti gibi sitelere girip dakikalar içinde sevginizi taşıyan bir sembol bulabilirsiniz. Eğer çiçek dışında bir alternatif arıyorsanız, mesela bir katlanabilir mangal, klozet fırçası ya da tava gibi ürünleri de Çiçek Sepeti’nde görebilirsiniz. Şaka değil. 

Sözlük sitelerinde bile Çiçek Sepeti’nin çiçek dışında sattığı ürünler, sık sık espri konusu haline geliyor. Öylesine geniş bir ürün gamı var ki sevgililer günü hediyesi için girdiğinizde çiçek almayı unutup evinize klozet fırçası alabilirsiniz.

Özel günlerde eli ayağına dolaşan, deliler gibi indirim kodu kovalayan, verdiği sipariş adrese ulaşmayınca müşteri hizmetleriyle fişek hızında iletişim kuran, hediye ararken hediye paketine dönüşen herkesi görüyor, hamlemizi yapıyoruz. Gelin Çiçek Sepeti’nde çiçek dışında satılan 10 tuhaf ve anlamsız ürüne yakından bakalım.

Çiçek Sepeti'nde çiçek dışında karşınıza çıkabilecek en absürt ürünler:

Kredi kartı görünümünde kişiye özel bedelli askerlik künyesi:

çiçek sepeti künye

Bir insan neden birisine bedelli askerlik yapacağı ya da yaptığı için böyle bir hediye tercih eder? Ürünün tasarımı da oldukça manidar duruyor. Yorumlara bakınca kafamızdaki tüm bilmeceler çözülüyor:

Samsung telefonu katlayamadı ama Çiçek Sepeti mangalı katladı:

çiçek sepeti mangal

Üstelik portatif olmasıyla da dikkat çeken bu mangal, hediye alacağınız kişinin bir Doblo'su varsa yerine ulaşacaktır. Amaca uygunluk ve işlevsellik açısından sevenlerini mutlu edeceğini düşündüğümüz katlanabilir mangal ile sevginizi Nusret üslubuyla pekiştirebilirsiniz.

Falcao geldiyse demek ki...

kolombiya

Ülkedeki Kolombiya asıllı dostlarımızın sayısı gerek Netflix dizileri sayesinde gerek Falcao'nun gelişiyle artabilir. Ticarette her şey mübah diyen Çiçek Sepeti ekibi de bunu önceden tahmin etmiş olmalı.

Tüm bağlarınızı koparmak, özel günlerde ilişkinizi zirvede bırakmak istediğiniz kişilere güzel bir hediye:

klozet fırçası

Üstelik üzerine güzel ve süprizi bol bir not yazdırıp hediyeyi kendi ellerinizle teslim etme telaşından da kurtulabilirsiniz. Göndereceğiniz kişinin yüz ifadesini merak ediyorsanız orası ayrı tabii...

En azından bazı özel günler için başarılı bir pazarlama taktiği:

prezervatif

Eğer Çiçek Sepeti'nden böyle bir ürün de alacaksanız, aynı anda hediye ettiğiniz orkide ile yolda karışmamasını temenni ediyoruz.

Tam bir özür hediyesi:

444cicek

Özür yerine ekleyeceğiniz küçük bir not üzerine "Sana kendimden başka bir maşa buldum" mesajıyla da gönderebilirsiniz. Üstelik büyük şehirlerde aynı gün teslimat olduğundan, daha hızlı sonuç alabilirsiniz.

Dronelar bu kadar yaygınlaşmamalı:

drone

Eğer maddi durumunuz iyiyse ve sevginizi bu avantajı kullanarak belli etmek istiyorsanız, aldığınız çiçeği drone ile adresine teslim edebilirsiniz. Çiçek Sepeti muhtemelen şarj ve GPS sorunlarında mesuliyet kabul etmiyor.

Kesinlikle orijinal bir ürün, Apple'ın gözleri yaşlı:

airpods

iPhone i7 mini kulaklık ile kablosuz müzik keyfi vadedebileceğiniz bir hediye gönderebilirsiniz. Sevdiğiniz kişinin kulağında her an patlamaya müsait bir bomba taşıma garantisiyle birlikte satılır. Patlamasa da kalitesinden dolayı kendi kulağınızı çınlatma şansınız %100'dür.

Zeka kübü, rubik küp tamam da "sabır küpü" bambaşka bir yaklaşım olmuş:

sabır küpü

Zeka küplerini bilmeyeniniz yoktur. İşte onlara alternatif olarak üretilen, çözümü son derece basit bu küp ile sevdiğiniz kişilere "İşte böyle basit birisin" ya da eğer çözemezse "Sabır küpüne döndüm" mesajı verebilirsiniz.

Kime alsanız farklı anlam taşıyacak bu ödül:

Belki kendinize belki bir sevdiğinize yapabileceğiniz en güzel iltifat ona "yılın çavuşu sensin" demek, derken de eğer tutabilirse bu ödülü uzatmak olabilir. Bu ödüle alternatif olarak farklı amaçlar için Yılın En İyi Odiyometristi, Yılın En İyi Harita ve Tapu Kadastrocusu, Yılın En İyi Oto Yıkamacısı, Yılın En İyi Petrol ve Doğalgaz Mühendisi ödüllerini de tercih edebilirsiniz.

104
10
6
2
1
Emoji İle Tepki Ver
104
10
6
2
1