Çift Arka Kameralı Xiaomi Pocophone, FCC Onayını Aldı

8
7
3
2
1
Xiaomi'nin yeni akıllı telefon markası olan Pocophone, Tayvan'dan sonra Birleşik Devletler'de de onay aldı. Xiaomi'nin yeni akıllı telefonunu fazla uzak olmayan bir tarihte tanıtması bekleniyor.

Geçtiğimiz hafta Tayvanlı NCC’den onay alan Çinli akıllı telefon üreticisi Xiaomi’nin yani markası Pocophone, şimdi de Birleşik Devletler Federal İletişim Kurulu’da (FCC) resmen onaylandı. FCC’de yer alan bilgilere göre Pocophone çift arka kameraya sahip olacak ve hem 2,4 hem de 5 GHz Wi-Fi bantlarını destekleyecek.

Söz konusu Pocophone cihazının model numarası M1805E10A olsa da Xiaomi tarafından FCC’ye gönderilen belgelerin kapağında M1805D1SG yazıyordu. Fakat her ‘iki’ modelin de FCC ID’si 2AFZZ-XMSE10A olarak geçiyor. FCC bilgilerine göre cihaz 151mm x 76 mm boyutlarında olacak ve LTE, WCDMA, GSM bağlantılarını destekleyecek.

Ne yazık ki Xiaomi’nin ilk Pocophone markalı akıllı telefonu hakkında bildiklerimiz şimdilik bu kadar. Fakat cihazın FCC onayını almış olması, Xiaomi’nin Pocophone markalı ilk akıllı telefonunu piyasaya sürmek için fazla beklemeyeceğini gösteriyor. Şirketin Mi ve Redmi markalarının başarısı, Pocophone’a olan merakı arttırıyor.

Kaynak : https://www.fonearena.com/blog/257750/xiaomi-pocophone-fcc-m1805e10a.html
8
7
3
2
1
Emoji İle Tepki Ver
8
7
3
2
1