Çift Ekranlı ve Çerçevesiz Ekranlı Nubia Amiral Gemisinin Fotoğrafları Ortaya Çıktı

27
3
3
2
0
Çinli akıllı telefon üreticisi Nubia'nın yeni amiral gemisi Z18 olduğu düşünülen bir akıllı telefon, Çin Patent Ofisi'nde ortaya çıktı. Çerçevesiz tasarımlı ve çift ekranlı bir yapıya sahip olan cihaz, hem tasarımı hem özellikleri ile dikkat çekiyor.

Nubia’nın Z18 isimli yeni amiral gemisi olması beklenen NX606J model numaralı Nubia akıllı telefon, Çin Patent Ofisi’nde ortaya çıktı. Çift ekranlı bir tasarıma sahip olan cihaz, ilginç bir şekilde çift parmak izi tarayıcıya sahip. Cihazın çift arka kamera kurulumunun yanında, yine iki adet çift ton LED flaş bulunuyor.

Yeni Nubia NX606J, neredeyse tamamen çerçevesiz bir ekrana sahip. Cihazın önünde herhangi bir ön kamera bulunmuyor. Dolayısı ile selfie çekimlerinde ön kamera Vivo Nex gibi cihazın üzerinden açılıp kapanan bir modülle çıkacak ya da arkada bulunan ekran sayesinde arka kamera selfie çekimlerinde de kullanılacak.

Nubia NX606J (Z18) Özellikler

  • İşlemci: Snapdragon 845
  • RAM: 8GB’a Kadar
  • Ekran: 5.99 Full HD+
  • Batarya: 3350mAh
  • İşletim Sistemi: Android 8.1 Oreo

Ne yazık ki cihazın kamera özellikleri ve diğer detaylar henüz bilinmiyor. Çin Patent Ofisi’nden gelen görselde cihazın üzerinde 24 Ağustos tarihi gösteriliyor. Bu nedenle cihazın 24 Ağustos’ta tanıtılacağı düşünülüyor.

Kaynak : https://www.fonearena.com/blog/256959/nubia-z18-special-edition-leak.html
27
3
3
2
0
Emoji İle Tepki Ver
27
3
3
2
0