Çift Kameralı HTC U12 Life'ın Teknik Özellikleri Sızdırıldı

10
5
2
1
0
Android Authority, HTC U12 Life'ın teknik özelliklerini ortaya çıkardı. Sızıntıya göre HTC U12 Life, bir önceki nesle göre oldukça iddialı donanım geliştirmelerine sahip olacak.

Android Authority tarafından görüntülenen pazarlama materyallerine göre Tayvan merkezli çok uluslu akıllı telefon üreticisi HTC, yeni bir orta seviye akıllı telefon üzerinde çalışıyor. Imagine Life kod adına sahip olan akıllı telefon, hem kod adı hem de sahip olduğu teknik özellikler ile HTC U12 Life adı ile piyasaya sunulacağının ipuçlarını taşıyor.

Sızıntıya göre HTC U12 Life olarak adlandırılacağı düşünülen cihaz, 6 inçlik FHD+ bir ekrana sahip olacak. Qualcomm Snapdragon 636 işlemciden gücünü alacak olan cihaz, 4GB RAM ve 64GB dahili depolama alanına sahip olacak. Depolama alanı, MicroSD kart desteği sayesinde artırılabilecek.

Cihazın arkasında 16MP+5MP olmak üzere çift kamera bulunacak. Bu kameralar 4K video kaydını destekleyecek. Cihazın önünde ise yapay zeka destekli 13MP’lik bir selfie kamerası yer alacak. 3600mAh kapasiteli bir bataryayla piyasaya sunulan cihazda biyometrik güvenlik ise parmak izi tarayıcı olacak.

HTC U11 Life, geçtiğimiz Aralık ayında, Android Oreo sürümü ile piyasaya sunulmuştu. HTC U12 Life ise muhtemelen önümüzdeki ay piyasaya sunulacak ve dolayısı ile Android P ile kutudan çıkması çok da mümkün değil. Cihaz, özellikleri itibari ile Nokia X6 ve Redmi Note 5 Pro ile direkt olarak rakip olsa da bu cihazlardan daha yüksek bir fiyata sahip olması bekleniyor.

Kaynak : https://www.androidauthority.com/htc-u12-life-specs-exclusive-889410/
10
5
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
10
5
2
1
0