Efsane Korku Filmi Çığlık’ın 5. Filmi İçin Tanıtım Videosu Yayınlandı

29
4
4
3
2
Efsanevi korku filmi serilerinden bir tanesi olan Çığlık'ın yeni filmi için kısa bir tanıtım videosu yayınlandı. Filmin Twitter hesabı üzerinden yayınlanan videoda serinin yeni filminin ne zaman gösterime gireceği de hayranlarla paylaşıldı.

Korku filmleri denildiğinde akla ilk gelen yönetmenlerden bir tanesi olan Wes Craven'ın efsane mertebesine yükselmiş filmlerinden bir tanesi olan Çığlık (Scream) ilk olarak 1996 yılında sinema salonlarına yolunu bulmuştu.

Daha sonrasında 1997, 2000 ve 2011 yıllarında seri haline gelen film, 2015 yılında da TV dizisi olarak uyarlanmıştı. Son filmin üstünden geçen 9 yılın ardından serinin 5. filmi için resmi Twitter hesabından bir duyuru yapıldı.

Çığlık 5'in vizyon tarihi belli oldu

Filmin resmi Twitter hesabı üzerinden "14 Ocak 2022'de ÇIĞLIK atışlarınızı duyacağız" yorumuyla yapılan bir paylaşımda ikonikleşmiş Ghostface maskesiyle birlikte filmin vizyona gireceği tarih hayranlarla paylaşıldı.

Serinin beşinci filminde, 4 filmde de boy göstermiş olan Courtney Cox, Neve Campbell ve David Arquette geçmişlerindeki korkuyla tekrar yüzleşmek zorunda kalacak. Filmin yönetmenlik koltuğunda ise son dönemlerde Ready or Not filmiyle adlarını duyuran Matt Bettinelli-Olpin ve Tyler Gillett oturacak. Serinin dört filminin de yönetmenlik koltuğunda oturan Wes Craven, 2015 yılında hayatını kaybetse de Çığlık markasının yaratıcısı olan Kevin Williamson, beşinci filmde de yazar kadrosunda bulunuyor.

çığlık maske, çığlık ghostface, scream ghostface

Ayrıca Wes Craven, Çığlık 4'ün yeni bir üçlemenin bir parçasını olduğunu ifade etmişti. Yani serinin beşinci filmi henüz duyurulmuş olsa da 6. filmin de geleceğinin oldukça muhtemel olduğunu söyleyebiliriz. Tabii yeni filmlerin Wes Craven'ın planlarına ne kadar yakın olacağı konusu ise henüz bilinmiyor.

Yeni filmin çekimlerine bu senenin güz aylarında başlanması planlanıyor. Son olarak Vida dizisinde yer alan Melissa Barrera, yeni filmde kilit bir rolde olacağını ifade etmişti ancak hangi karaktere can vereceği henüz açıklanmadı.

Kaynak : https://movieweb.com/scream-5-poster-release-date-2022/
29
4
4
3
2
Emoji İle Tepki Ver
29
4
4
3
2