Çığlık Filminin Katili, Psikopat Bir Oyuna Karakter Olarak Geliyor

20
12
4
2
0
Sineme tarihinin en popüler karakterlerinden biri olan Ghostface, Dead by Daylight adlı aksiyon oyununa ekleniyor. Ghostface'in oyuna ekleneceği güncellemenin önümüzdeki ay yayımlanması bekleniyor.

1996'da sinema dünyasına giriş yapan ve uzun yıllar boyunca devam filmleriyle korku filmleri arasında adından söz ettiren Scream'in (Çığlık) ana karakteri, en az film kadar psikopat olan Dead by Daylight oyununa eklenecek.

Dead by Daylight, 2016'da Steam üzerinden oyunculara sunuldu ve kısa süre içinde türünden dolayı bir hayli sevildi. Şimdiye dek birçok popüler katili veya psikopat karakteri oyunculara sunan Dead by Daylight, Michael Myers, Freddy Krueger ve Junior Sawyer gibi birçok karakteri içinde barındırıyor.

Geçtiğimiz günlerde bu haber bir sızıntı sonucu ortaya çıkmıştı ve yeni karakterine animasyonları da ortaya çıkınca sızıntının doğruluğu kabul edilmiş oldu. Scream filmindeki Ghostface'in oyunda nasıl görüneceğini merak ediyorsanız bu bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Sıradaki Dead by Daylight sürümünün önümüzdeki ay gelmesi bekleniyor. Güncelleme için net bir tarih verilmedi ancak konuyla ilgili herhangi bir yeni detay söz konusu olduğunda sizlerle paylaşıyor olacağız.

Kaynak : https://www.pcgamer.com/dead-by-daylights-next-villain-is-the-killer-from-scream/
20
12
4
2
0
Emoji İle Tepki Ver
20
12
4
2
0