Çıkışı Ertelenen Galaxy Fold, Tekrar Bir Ekran Sorunuyla Karşı Karşıya

61
15
10
2
1
Samsung’un katlanabilir akıllı telefonu Galaxy Fold’un ekran sorunlarıyla başı dertte. İlk inceleme versiyonlarında kullanıcıların ekran şikâyetleri sebebiyle telefonun çıkış tarihini ertelen Samsung, yeniden bir ekran sorunuyla karşılaştı.

Samsung’un akıllı telefon dünyasında oldukça merak edilen yeniliklerinden bir tanesi olan katlanabilir akıllı telefonu Galaxy Fold, bu senenin başlarında çıkmış ancak çeşitli ekran sorunlarıyla karşılaşmıştı. Şimdi bir kullanıcı, henüz bir gün kullandığı Galaxy Fold’un ekranında hasar oluştuğunu söyledi.

TechCrunch’tan Brian Heater, inceleme sürümünü edindiği Galaxy Fold’un ekranında henüz bir gün kullanmışken hasar oluştuğunu söyledi. Oluşan bu problem bir çizik ya da kesik bir şey değil. Telefonun ekranının ortasında renkli bir leke görülüyor.

Ekranda oluşan sorun

Samsung Galaxy Fold

Heater, telefonu hiç düşürmediğini içinde çeşitli maddeler varken kapatmadığını belirtirken bu hasarın telefona çok yakın bir şekilde ekranı aşağı doğru bastırdığı için olabileceğini düşünüyor. Samsung, bu konu hakkında “hafif dokunuşlarla kullanılması” gerektiğini ve katlanabilir ekrana baskıdan kaçınılması gerektiğini söylemişti. Her ne olursa olsun bu kadar pahalı bir cihazın, bu kadar kısa bir kullanım süresinde böyle bir sorunla karşılaşması kullanıcılar için pek de hoş değil.

Ortaya çıkan bu hata Samsung’un 149 dolara mal olan ekran yenilemesiyle bertaraf edilebiliyor. Cihaz, sorunla ilgili incelemeler yapılması için Samsung’a tekrar gönderildi. Bundan önceki erken dağıtılan cihazların da ekranlarında farklı sorunlar meydana gelmişti. Şu an için sorunun sadece bir tane olduğunu ve gelişme kaydedildiğini söyleyebiliriz.

Kaynak : https://9to5google.com/2019/09/26/galaxy-fold-display-damage-panic/
61
15
10
2
1
Emoji İle Tepki Ver
61
15
10
2
1