Çılgın İkili 3’ün Nefes Kesen Yeni Fragmanı Yayınlandı

17
2
2
2
0
Çılgın İkili 3’ün Nefes Kesen Yeni Fragmanı Yayınlandı
İlk kez 1995 yılında Çılgın İkili olarak karşımıza çıkan Will Smith ve Martin Lawrence ikilisi, serinin devam filmi olan Çılgın İkili 3 için tekrardan bir araya geldi. Filmden yeni bir fragman paylaşan Sony, böylelikle Çılgın İkili 3 filminin vizyon tarihini de açıklamış oldu.

Bir dönemlerin efsanesi olan Çılgın İkili serisinin, bir devam filmi ile geri döneceğini geçtiğimiz aylarda öğrenmiştik. Orijinal adıyla Bad Boys For Life olarak bilinen serinin üçüncü filminin başrollerinde ise önceki yapımlardan aşina olduğumuz Will Smith ve Martin Lawrence olacak. Filmin bugün yayınlanan fragmanı, aksiyonun kaldığı yerden devam edeceğini gösteriyor.

Yapımını Sony’nin üstlendiği Çılgın İkili 3, ilk iki filmdeki tüm aksiyonun ve mizahın harmanlanmasıyla ortaya çıkmış bir aksiyon komedi filmi olarak karşımıza çıkacak. İlk filmlerle dünya çapında başarılar yakalayan yapımın yönetmenlik koltuğunda ise Snowfall dizisinden tanıdığımız Adil El Arbi ve Bilall Fallah ikilisi oturuyor. Bu noktada serinin ilk iki filmini yöneten Michael Bay ile yollar ayrılmış gibi gözüküyor.

Çılgın İkili 3 fragman:

Haftanın ilk günü resmi Twitter hesabı üzerinden filme dair 15 saniyelik bir video paylaşan Sony, tam fragman için ertesi günü yani bugünü işaret etmişti. Sözünü tutan şirket, bugün itibarıyla filmin yaklaşık 3 dakika süren yeni fragmanını yayınladı. Sony, filmi şu sözler ile tanıttı: "Mike Lowrey (Will Smith) ve Marcus Burnett (Martin Lawrence), merakla beklenen son bir yolculuk için Çılgın İkili 3'te tekrar bir araya geldi.”

Çılgın İkili 3 filminde, filmin oyuncu kadrosuna yeni katılan isimler bulunuyor. Bu noktada Smith ve Lawrence'a Vanessa Hudgens, Alexander Ludwig, Charles Melton, Jacob Scipio ve Paula Nunez gibi isimler eşlik edecek ancak önceki filminden tanıdığımız Gabrielle Union’ın devam filminde rol alıp almayacağı bilinmiyor.

Çılgın İkili 3’ün merakla beklenen vizyon tarihini de bu fragmanla birlikte açıklayan Sony, sevenlerini çok fazla bekletmeyeceğini de belli etti ve film için 2020’nin başını işaret etti. Net bir tarih vermek gerekirse de Çılgın İkili 3, 17 Ocak 2020 tarihinde beyaz perdede seyircisiyle buluşacak.

Kaynak : https://comicbook.com/movies/2019/11/05/bad-boys-for-life-new-trailer-released/
17
2
2
2
0
Emoji İle Tepki Ver
17
2
2
2
0