Çılgın YouTuber'lardan 1000 Watt’lık Uçan Spot Işığı!

0
0
0
0
0
Youtuber'ların elektroniklerle değişik ve yaratıcı ürünler ortaya çıkarıp paylaşması her zaman ilginç olmuştur. Bu sefer de tam 1000 Watt'lık lambayı bir hava aracına yerleştiren ekip bakın nasıl görüntüler elde ediyor.

Yaratıcı Youtuber’lar her gün farklı farklı fikirlerle gelerek muhteşem görüntüler sunuyorlar. Bu görüntülere bir yenisi de rctestflight adlı kanaldan geldi.

Tam 1000 Watt gücündeki LED ışıkları 8 pervaneli bir Drone'a monte edince ortaya çıkan şey, süper güçlü ve uçan bir spot lambası oluyor. Bu ışıkla terk edilmiş bir binayı ve çevresini gece karanlığında kaydeden ekip, ortaya inanılmaz güzellikte görüntüler çıkardı. İşte o video:


Bu videonun çekilmesi sırasında kullanılan hava aracı ve ekipmanlar hiç şakaya gelecek şeyler değil. Kullanılan drone tam 8 pervaneli bir ağır iş aracı. Üzerine monte edilen toplamda 1000 Watt gücüne ulaşan LED lambalar ise ayrı bir enerji sömürücüsü. Tüm bu ekipmanlar devasa aküler kullanılmasına rağmen sadece 10 dakika boyunca tam kapasite havada kalabiliyor. Bunları anlatmak için bir de sahne arkası videosu çeken ekibin o ürünü de işte burada:

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0